Double coat: το νέο it trend των fashionistas

Τα fashion trends ανανεώνονται με ταχύτητα φωτός, με μια ενδιαφέρουσα τάση να κάνει την εμφάνισή της σχεδόν καθημερινά. Αυτή τη στιγμή το focus γίνεται στη νέα μόδα που θέλει όλα τα It-girls να φορούν όχι ένα, αλλά δύο παλτό. Πρόκειται για μια νέα διάσταση στην τεχνική του layering, η οποία αν και αρχικά μπορεί να φαντάζει περίεργη για να την

υιοθετήσετε, παρακάτω θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Συνδυάστε το αγαπημένο σας υφασμάτινο παλτό με ένα παλτό από γούνα και επιλέξτε παντελόνι σε στιλ «καμπάνα» και ψηλοτάκουνα για να δώσετε ύψος στη σιλουέτα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πειραματιστείτε με τις υφές και τα patterns. Το suede δε θα περίμενε κανείς να ταιριάζει με το tweed, ο συνδυασμός τους όμως είναι ό,τι πιο fashionable μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη στιγμή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είτε επιλέξετε μακριά παλτό, είτε πιο κοντά, ο συνδυασμός τους παραμένει εξίσου εντυπωσιακός. Βρείτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στον σωματότυπο και το στιλ σας και μη διστάσετε να το τολμήσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα σκούρο σύνολο αποκτά ζωή και χρώμα αν το συνδυάσετε με ένα πιο ανοιχτόχρωμο παλτό, κάτω από το ήδη υπάρχον.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποκτά casual χαρακτήρα αν φορεθεί με ένα ζευγάρι stylish sneakers.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν η ιδέα των δύο παλτό δε σας εμπνέει ιδιαίτερα, μπορείτε να υιοθετήσετε το trend συνδυάζοντας ένα denim jacket με το αγαπημένο σας πλεκτό cardigan.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: layering, Street Style, trend, παλτό

Keywords
Τυχαία Θέματα