#valentine: 8 ιδέες για ένα ρομαντικό hairstyle

Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε στη γιορτή των Ερωτευμένων μπορείτε να το δείτε σαν μία ευκαιρία για λίγο παραπάνω ρομαντισμό. Σίγουρα οι καρδιές, τα σοκολατάκια και τα λουλούδια δεν σημαίνουν αυτομάτως ρομαντισμό. Χρειάζεται και η κατάλληλη διάθεση που η αλήθεια είναι ότι είναι και το πιο βασικό στοιχείο. Προτείνω λοιπόν να δούμε τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σαν μία ευκαιρία για λίγο παραπάνω ρομαντισμό! Φυσικά πάντα που στο βαθμό η καθεμία το αντέχει.

Το hairstyle

ωστόσο μπορεί κάλλιστα να πάρει romantic διαστάσεις, αφού η γαλλική κοτσίδα είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα και ταυτόχρονα ένα από τα αγαπημένα hairtrends διαχρονικά. Ερωτευμένες ή όχι, εκμεταλλευτείτε την ατμόσφαιρα της μέρας και δώστε τη δική σας ρομαντική πινελιά με το hairstyle!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μπορεί να φαίνεται πολύπλοκο, αλλά δεν είναι τόσο. Αν μπορείτε να κάνετε την κλασσική πλεξούδα τότε σίγουρα μπορείτε κι αυτό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με πιο messy ύφος, αυτό το braid updo θα σας μεταμορφώσει σε rock ballerinas.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν το ρομαντικό hairstyle είναι για μία πιο επίσημη περίσταση τότε διαλέξτε έναν ελαφρώς ατημέλητο κότσο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι κορδέλες μπορούν εύκολα να κάνουν ακόμα και το πιο απλό hairstyle δίνοντάς τους ρομαντικές αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για μία απόλυτα ρομαντική και retro εμφάνιση, συνδυάστε τις πλεξούδες με έναν φιόγκο που θα δημιουργήσετε εσείς από κορδέλα σε παστέλ αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Χωρίς να είναι τίποτα ιδιαίτερο, η γαλλική κοτσίδα είναι πάντα chic και ρομαντική. Φυσικά πάντα παίζει ρόλο και το υπόλοιπο outfit αλλά εκείνη έχει το δικό της gilry ρόλο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ψηλό braid updo για όσες θέλουν μία εναλλακτική για το ballerina bun.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η λύση «ρομαντισμού» για τα πιο cool & rock κορίτσια.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: braid updo, braids, French braid, hairstyle, romantic hairstyle, Valentine's Day

Keywords
Τυχαία Θέματα