Δύο παραστάσεις για το σχολικό εκφοβισμό στο θέατρο «Αργώ» – «Περιπέτεια στο Τσαμπουκαλονήσι» και «Bull»

11:37 4/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Το θέατρο «Αργώ» γιορτάζει την Κυριακή 6 Μαρτίου την παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού με αφετηρία τη σκέψη ότι «ο μεγαλύτερος φόβος είναι ο ίδιος ο φόβος».

Η παιδική παράσταση «Περιπέτεια στο Τσαμπουκαλονήσι» της Πέγκυς Φούρκα, θα παρουσιαστεί την προσεχή Κυριακή στις 11:30 με γενική είσοδο πέντε ευρώ τόσο για παιδιά, όσο και για γονείς.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό έργο, σε σκηνοθεσία Νίκου Χανιωτάκη, με ζωντανή μουσική και ακροβατικά, για τον εκφοβισμό, τη διαφορετικότητα και τη φιλία, που αντιμετωπίζει με σεβασμό και ευαισθησία τόσο τον «στόχο» όσο και τον «νταή».

Λίγες ώρες αργότερες, στις 6 το απόγευμα, το «Bull», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πετρόπουλου, θα δώσει την τελευταία του παράσταση, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει με ελεύθερη είσοδο (θα αφορά τους 20 πρώτους που θα παρουσιαστούν στο ταμείο, το οποίο θα ανοίξει στις 17.00).

Με αφορμή την ψυχολογική βία και κακομεταχείριση στον εργασιακό χώρο, το βραβευμένο έργο του Μάικ Μπάρτλετ καταπιάνεται με το bullying, ως κοινωνικό φαινόμενο.

The post Δύο παραστάσεις για το σχολικό εκφοβισμό στο θέατρο «Αργώ» – «Περιπέτεια στο Τσαμπουκαλονήσι» και «Bull» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύο, Αργώ – Περιπέτεια, Τσαμπουκαλονήσι, Bull,dyo, argo – peripeteia, tsaboukalonisi, Bull