Μένει φαλακρή; Η απίστευτη μεταμόρφωση της Πενέλοπε Κρουζ

Η Πενέλοπε Κρουζ είναι κυριολεκτικά αγνώριστη στην τελευταία ταινία όπου πρωταγωνιστεί και υποδύεται μία γυναίκα που έχει καρκίνο του μαστού. Η Κρουζ εμφανίζεται με πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ και κεφάλι ξυρισμένο για να δείξει την σκληρότητα της αρρώστιας.

Η ταινία έχει τον τίτλο "Ma Ma" και είναι δράμα. Διηγείται την υπόθεση της Μάγδας, μίας άνεργης δασκάλας μητέρας ενός μικρού αγοριού η οποία όταν μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο μαστού αρχίζει να ψάχνει το νόημα της ζωής.

Μιλώντας για την

ταινία η Κρουζ δήλωσε στην Daily Mail : “ερωτεύτηκα την ιστορία αυτής της γυναίκας η οποία είναι σαν θεά, σοφή” και πρόσθεσε “για μένα ήταν πολύ σημαντικό να πάρω τα ρίσκα μου και ούτε στιγμή με απασχόλησε αν θα φαίνομαι όμορφη ή όχι ή άσχημη”

H Πενέλοπε που χαρακτηρίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα από το περιοδικό Esquire δήλωσε: : "Είναι φόρος τιμής σε όλες τις γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει αυτήν την ασθένεια”.

Η Κρουζ είναι παντρεμένη με τον Χαβιέ Μπαρδέμ που έχει τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ και είναι παραγωγός της ταινίας. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Χούλιο Μέντεμ και γυρίστηκε από την εταιρία Morena Films.

Η ταινία "Ma Ma" γυρίστηκε στην Ισπανία τον περσινό Σεπτέμβριο και τώρα ετοιμάζεται να γυρίσει όλο τον κόσμο.

The post Μένει φαλακρή; Η απίστευτη μεταμόρφωση της Πενέλοπε Κρουζ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα