Ο Dr. House μεγάλωσε και… βολτάρει με λευκά μαλλιά! [εικόνες]

Τον αγαπήσαμε, τον θαυμάσαμε πολύ και χάρη σε εκείνον αποδεχθήκαμε πως το να είσαι γκρινιάρης και εκκεντρικός έχει και τα καλά του. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Dr. House –κατά κόσμον Χιου Λόρι- ο οποίος μοιάζει να έχει μεγαλώσει πολύ από την τελευταία φορά που τον απολαύσαμε στο γυαλί.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφτασε 56 ετών και μοιάζει να αντιστέκεται στη μόδα που επιβάλλει στους άνδρες να βάφουν τα μαλλιά τους, καθώς απαθανατίστηκε στο Βερολίνο με λευκά μαλλιά και αρκετές ρυτίδες που τον κάνουν ακόμα πιο γοητευτικό.

Ο

αντικοινωνικός μα άκρως επιτυχημένος γιατρός που μας κρατούσε συντροφιά από το 2004 μέχρι το 2008 στη σειρά HOUSE M.D , ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία για να δώσει το παρών στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Berlinale και την τηλεοπτική εκπομπή «The Night Manager», με τους φωτογράφους να τον απαθανατίζουν την ώρα που έφτανε στο ξενοδοχείο του.

Ο ηθοποιός δεν αρνήθηκε να μοιράσει αυτόγραφα στους θαυμαστές που είχαν σπεύσει να τον δουν από κοντά, ενώ δεν έδειξε να ενοχλείται από τα φλας που άστραψαν.

Εμάς πάντως πολύ μας αρέσει! Εσείς τι λέτε;

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ο Dr. House μεγάλωσε και… βολτάρει με λευκά μαλλιά! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
House, [εικόνες],House, [eikones]