Ο Φιλίπ Κεν στην Ελλάδα για πρώτη φορά – Παρουσιάζει το έργο «Η Μελαγχολία των Δράκων»

11:48 4/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Η εικονοκλαστική παράσταση - ύμνος στη φιλία, «Η Μελαγχολία των Δράκων» του Φιλίπ Κεν, έρχεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, από τις 26 έως τις 28 Φεβρουαρίου. Ο πρωτοπόρος Γάλλος σκηνοθέτης και εικαστικός στοχεύει στο να καταπλήξει και το ελληνικό κοινό.

Σε ένα απόκοσμο χιονισμένο τοπίο, ένα ξεχαρβαλωμένο Citroën «μένει» λόγω μηχανικής βλάβης σε ένα ξέφωτο. Στο αυτοκίνητο επιβαίνουν έξι μεσήλικες hard-rockers με μπλούζες «Metallica». Μια γιαγιά με γνώσεις μηχανικού προσφέρεται να το επισκευάσει κι εκείνοι για να την ευχαριστήσουν, στήνουν ένα «ψυχαγωγικό

πάρκο» με ό,τι διαθέτουν στο hard rock ρεπερτόριό τους.

Ο 46χρονος δημιουργός και η ομάδα του, Vivarium Studio, θα παρουσιάσουν ένα κωμικοτραγικό θέαμα απαράμιλλης ομορφιάς και απροσδόκητου χιούμορ, που ανασκευάζει το αρνητικό πρόσημο στη λέξη «μελαγχολία» και αποτελεί τόπο συνάντησης για την ποπ κουλτούρα, αλλά και τη μεταφυσική, τα ευτελή σκηνικά εφέ, τη μελαγχολία, αλλά και την αισιοδοξία, το ψέμα του θεάτρου, αλλά και την αλήθεια της φύσης.

The post Ο Φιλίπ Κεν στην Ελλάδα για πρώτη φορά – Παρουσιάζει το έργο «Η Μελαγχολία των Δράκων» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα