Ο ναός των τυροκομικών έχει όνομα! Γνώρισε το ιδιαίτερο «Mia Feta Bar» [εικόνες]

Αν ο δρόμος σε βγάλει στη μαγευτική Θεσσαλονίκη, μία βόλτα από την οδό Παύλου Μελά κρίνεται απολύτως απαραίτητη. Ένα μικρό μαγαζάκι με την επιγραφή «Mia Feta Bar» ξεπροβάλλει μπροστά σου και σε προϊδεάζει θετικά στο να περάσεις το κατώφλι του.

Με μία γρήγορη ματιά θεωρείς ότι βρίσκεσαι σε ένα πλούσιο με γαλακτοκομικούς θησαυρούς ντελικατέσσεν, αφού μπορείς να ανακαλύψεις μία τεράστια γκάμα τυριών, από φέτα αιγοπρόβεια και φέτα πρόβεια μέχρι λευκό αγελαδινό τυρί, λευκό κατσικίσιο, λευκό light

τυρί και μοσχοτύρια, γιαούρτι, γάλα, ξινόγαλα, όλα από τη φημισμένη εταιρία των Γρεβενών, Kourellas.

Σε αυτό το cozy μαγαζάκι κρύβονται, ωστόσο, πολύ περισσότερες εκπλήξεις! Το μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι που απλώνεται στη μέση, σε καλεί να καθίσεις αναπαυτικά και να απολαύσεις τα θεϊκά πιάτα του μικρού μεν… πλούσιου δε μενού, που απογειώνει τη δημιουργική κουζίνα και δείχνει τη θέση της φέτας στη μαγειρική.

1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μιλφέιγ τυριών με πέστο βασιλικού και πέρλες ντομάτας, λαχταριστό κοτόπουλο σε κρούστα με ντιπ φέτας, «σαγηνευτικά» σαγανάκια, χειροποίητα ζυμαρικά με γέμιση τυριών, χορτοπιτάκια, φρέσκα γλυκά με αγνές πρώτες ύλες και πολλές ακόμα γευστικές εκπλήξεις σε εντυπωσιάζουν. Ψήφος εμπιστοσύνης δίνεται και στη μεγάλη ποικιλία με τα εκλεκτά κρασιά, Ελλήνων παραγωγών, που μπορεί να συνοδεύσει μοναδικά τα τυράκια και το ζεστό ψωμί του «Mia Feta Bar».

Στα συν οι προσιτές τιμές, που δίνουν τη δυνατότητα σε όλα τα βαλάντια να γνωρίσουν μία διαφορετική εμπειρία, αλλά και η άριστη φιλοξενία του προσωπικού, της κας. Παρασκευής Κουρέλλα, της εμπνεύστριας αυτής της όμορφης ιδέας αλλά και του γλυκού συζύγου της, Γιώργου Παπαστεργίου.

Info

Παύλου Μελά 14, Θεσσαλονίκη, Tηλ.: 2310221120

The post Ο ναός των τυροκομικών έχει όνομα! Γνώρισε το ιδιαίτερο «Mia Feta Bar» [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα