Ο Ομπάμα ποζάρει για selfie με την Έλεν Ντετζέρις και παραδέχεται πως η Μισέλ έχει πάντα δίκιο και [εικόνα]

Μετά την πρώτη του εμφάνιση πριν από εννέα χρόνια στην δημοφιλή εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show», ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επέστρεψε την περασμένη Πέμπτη να μιλήσει με την γαλανομάτα παρουσιάστρια.

Αυτή τη φορά ο Ομπάμα και η Ντετζενέρις συζήτησαν για τους τελευταίους μήνες του ιδίου ως προέδρου, την Ουάσινγκτον και φυσικά για την πρώτη κυρία της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα. «Μετά από 15 χρόνια κατάλαβα επιτέλους πως έχει πάντα

δίκιο», είπε ο Ομπάμα προκαλώντας γέλια στο ακροατήριο.

Ο 54χρονος Αμερικανός πρόεδρος είπε επίσης πως δεν νιώθει ακόμη έτοιμος να αποχωριστεί την κόρη του, Μάλια, όταν αυτή πάει σε πανεπιστήμιο και μάλιστα μακριά από την οικογένειά της. «Είναι μία από τους καλύτερους φίλους μου», είπε.

Ο ίδιος είπε επίσης πως δεν είναι… εραστής της Ουάσινγκτον την οποία βρίσκει κάπως καταθλιπτική ενώ είπε πως δεν του αρέσει να χάνει χρόνο κάνοντας μανικιούρ. «Δεν είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω και να χάνω τον χρόνο μου», ανέφερε σχολιάζοντας σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας LA Times.

Για να τηρήσει μάλιστα την παράδοση με τις selfies, η παρουσιάστρια έβγαλε μία φωτογραφία με τον Αμερικανό πρόεδρο η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 650.000 likes!

The post Ο Ομπάμα ποζάρει για selfie με την Έλεν Ντετζέρις και παραδέχεται πως η Μισέλ έχει πάντα δίκιο και [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα