Το ρομαντικό παιχνίδι της Σάσα Κρμπονέρο με τον Ίκερ Κασίγιας στο Instagram [εικόνες]

14:11 6/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και πολλοί επώνυμοι δείχνουν την ρομαντική τους πλευρά κάνοντας ερωτικά posts στα social media. Ένα τέτοιο ρομαντικό παιχνίδι παίζουν τις τελευταίες μέρες ο Ίκερ Κασίγιας και η Σάσα Καρμπονέρο και το παρακολουθούν οι χιλιάδες followers τους.

Ο διάσημος πδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος που μας έχουν συνηθίσει να εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτά τους το τελευταίο διάστημα ποστάρουν φωτογραφίες που συνοδεύονται από μηνύματα που απευθύνονται στο ταίρι τους.

Η έγκυος Σάσα ανέβασε στον λογαριασμό της αυτήν την φωτογραφία και έγραψε: «Εσύ που πάντα με κοιτάς με καλό βλέμμα» και πρόσθεσε το εικονίδιο μίας καρδιάς.

Tú, que siempre me miras con buenos ojos ❤️ #rightnow #díadeprimavera

A photo posted by Sara Carbonero (@saracarbonero) on Feb 5, 2016 at 8:26am PST

Το σχόλιο φαίνεται πως απευθυνόταν στον ποδοσφαιριστή ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία του με γυαλιά μέσα στα οποία φαίνεται η αντανάκλαση της Καρμπονέρο. Μία φωτογραφία που σίγουρα απευθυνόταν στην αγαπημένη του.

☀️

A photo posted by Iker Casillas (@ikercasillasoficial) on Feb 5, 2016 at 7:29am PST

Μετά από αυτό το όμορφο παιχνίδι δεν μένει καμία αμφιβολία πως το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και περιμένει την μεγάλη στιγμή που δεν είναι άλλη από την γέννηση του δεύτερου γιου τους.

The post Το ρομαντικό παιχνίδι της Σάσα Κρμπονέρο με τον Ίκερ Κασίγιας στο Instagram [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα