Καινούργιου σχέση: «Δεν ψάχνω σύντροφο, άμα τύχει κάτι έτυχε»

Μια σύντομη αναφορά στην προσωπική της ζωή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής (10/05). Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη ο οποίος εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή για να σχολιάσει τον χθεσινοβραδινό ημιτελικό της Eurovision. «Κατερίνα, με έχεις αγχώσει πάρα πολύ με όλα αυτά, που ψάχνεις να βρεις κάποιον να παντρευτείς, να κάνεις παιδάκι. Έχω βαρεθεί να ρωτάω γνωστούς και φίλους» είπε ο Νίκος Μουρατίδης. «Αφήστε τα δικά μου.

Δεν ψάχνω όμως, μη μου το λέτε έτσι. Αν τύχει κάτι έτυχε. Κι εγώ είμαι μεγαλοκοπέλα», απάντησε η παρουσιάστρια και προχώρησε στη ροή της εκπομπής της.

Μπορεί να είχε τα γενέθλιά της την Πρωτομαγιά αλλά με το που επέστρεψε στον αέρα της εκπομπής της, η παρουσιάστρια δέχτηκε ευχές και λουλούδια. Η ίδια είπε ευθέως πριν λίγο καιρό πως την ενόχλησε που ο φίλος της Νίκος Κοκλώνης δεν πήρε θέση στο θέμα της με τη Δανάη Μπάρκα και ήταν ουδέτερος. Φαίνεται όμως, πως ο Κοκλώνης κατάφερε πάλι να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ΚατΚεν γεμίζοντας το στούντιο με λουλούδια. «Από τον Κοκλώνη να φανταστώ τόσο μεγάλη; Από κανένα γκόμενο αποκλείεται. Τέλος πάντων, δεν βαριέσαι, καλά είναι κι αυτά», είπε η παρουσιάστρια.

Η ευχή του Νίκου Κοκλώνη για τα 39α γενέθλιά της

«Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που συνεργάζεται να είναι και πραγματικοί σου φίλοι. Για μένα είναι αληθινός μου φίλος, πάντα λέμε αλήθειες ο ένας στον άλλο και έχουμε πει ότι θα είμαστε μαζί και στα δύσκολα και στις όμορφες στιγμές. Νίκο σ’ αγαπώ και σε ευχαριστώ για όλα. Κυρίως σ’ αγαπώ γι’ αυτά που κάνεις για μένα προσωπικά», τόνισε επίσης η Κατερίνα Κανούργιου.

«Έχεις την καλύτερη καρδιά που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Σου εύχομαι Κατερινάκι μου αυτόν τον χρόνο που διανύουμε να αποκτήσεις ό,τι καλύτερο έχεις στο μυαλό σου. Ξέρουμε δηλαδή τι είναι. Άντε και καλά στέφανα. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο έρωτας. Ο έρωτας που θα σε κάνει χαρούμενη, να τον αποκτήσεις. Η Κατερίνα παρεξηγείται, γιατί όσοι δεν την ξέρουν, επειδή τα λέει έξω από τα δόντια, νομίζουν ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος ο οποίος προσποιείται. Η Κατερίνα μόνο αυτό δεν είναι. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ότι όπως τη βλέπετε στο γυαλί είναι και πίσω. Αυτό την κάνει αληθινή και γι’ αυτό την αγαπάμε τόσο πολύ», είπε με τη σειρά του σε βίντεο ο Νίκος Κοκλώνης για την Κατερίνα κάνοντας το δικό του σχόλιο για την προσωπική ζωή της Κατερίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα