Καμίλα Τζιόρτζι Instagram: Την έχασε το τένις, την κέρδισε το μόντελινγκ

Έτσι ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες η Καμίλα Τζιόρτζι αποφάσισε την ώρα που ξεκινούσε το Masters της Ρώμης να πει “αντίο” στο τένις. Η 32χρονη Ιταλίδα τενίστρια έφτασε έως το Νο26 της παγκόσμιας κατάταξης το 2018, κέρδισε 6,4 εκατ. δολάρια από το άθλημα το οποίο ξεκίνησε να παίζει στα 5 της χρόνια, αλλά θεώρησε ότι δεν έχει άλλες αντοχές για να συνεχίσει. Τα τελευταία χρόνια λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης είχε ξεκινήσει καριέρα μοντέλου.

Είχε φωτογραφηθεί με εσώρουχα σε πολλά περιοδικά αλλά τα συνεχή ταξίδια λόγω του τένις δεν της επέτρεπαν να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το μόντελινγκ. Έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση. Ξαφνικά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί έχοντας παίξει για τελευταία φορά πριν από λίγες εβδομάδες στο Miami Open απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης την Ίγκα Σβιόντεκ.

Την ημέρα (7/5) που ανακοίνωσε την αποχώρησή της ήταν στο Νο116 της παγκόσμιας κατάταξης. Από την καριέρα της θα έχει να θυμάται τους 4 τίτλους που κέρδισε με σημαντικότερο αυτόν στον Καναδά το 2021 ενώ το 2018 έφτασε στον προημιτελικό του Wimbledon όπου αποκλείστηκε από την Σερένα Γουίλιαμς. Το 2022 είχε κατηγορηθεί ότι χρησιμοποίησε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της Covid-19 για να παίξει στο Australian Open. Αγαπημένος σκηνοθέτης είναι ο Πέδρο Αλμοδόβαρ. Το αγαπημένο της βιβλίο είναι το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ ενώ λατρεύει το ροζ. Πλέον μετά την συνταξιοδότησή της άνοιξε ο δρόμος για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μόντελινγκ εσωρούχων.

https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/05/Snapinsta.app_video_B74397A907965A6A4B361F108F053AA3_video_dashinit.mp4
Keywords
Τυχαία Θέματα