ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Κώστας Γαβρόγλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Κώστας ΓαβρόγλουΔευτέρα, Οκτώβριος 22, 2018 - 15:06

❱❱ Την καλύτερη λύση πιστεύει ότι έδωσε ο υπουργός Παιδείας για τα καμώματα του Ρουβίκωνα και τις καταλήψεις πανεπιστημιακών χώρων.

Χωρίς δόση χιούμορ, ζήτησε από τους... ίδιους τους φοιτητές να αποκαταστήσουν την ηρεμία και να βγάλουν τη συλλογικότητα έξω από τη Φιλοσοφική, υποκαθιστώντας τις αρμόδιες Αρχές!

Στη συνέντευξή του στον

«Ε.Τ. της Κυριακής» έριξε απερίφραστα την ευθύνη για την κατάληψη του γραφείου στους φοιτητές, λέγοντας: «Πού είναι το φοιτητικό κίνημα, πού είναι οι φοιτητές να διεκδικήσουν τους χώρους τους και την ακαδημαϊκή ειρήνη;»

Θεωρεί, δηλαδή, ο υπουργός ότι κάθε φοιτητής είναι αρμόδιος, υπεύθυνος και κατάλληλος για να περιορίσει τις «ταρζανιές» του Ρουβίκωνα, κάτι που ως σήμερα δεν έχει καταφέρει ούτε η ΕΛ.ΑΣ.! Ναι, για τον υπουργό το φοιτητικό κίνημα πρέπει να επεκταθεί και στην αστυνόμευση, αφού η πραγματική φύλαξη έχει αποτύχει! Να συσταθούν, δηλαδή, ομάδες περιφρούρησης από φοιτητές που θα περιπολούν και θα απομακρύνουν τους παρείσακτους; Μήπως οι φοιτητές να κάνουν και ομάδες κρούσης που θα αναλάβουν να απομακρύνουν τους τοξικομανείς, καθώς και το παραεμπόριο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο;

Μήπως να έχουν και δικαίωμα σύλληψης οι φοιτητές, αφού οι αστυνομικοί δεν υπάρχουν στο μυαλό του υπουργού για το ζήτημα; Στην ουσία, η ιδέα του κυρίου Γαβρόγλου είναι ο ορισμός του «πετάω το μπαλάκι» και δείχνει την αμηχανία και την αδυναμία να βρεθεί λύση για την κατάσταση που επικρατεί στα πανεπιστήμια, που έχουν παραδοθεί στην ανομία και την παρανομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα