Lipton Plateanum Mix ΙΙ – Tea workshop

Με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας σημαντικές γνώσεις και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το Special Tea Workshop, που διοργάνωσε η Unilever Food Solutions για την επαγγελματική σειρά τσαγιού Lipton και πραγματοποιήθηκε στο bar Noel.

Στο επίκεντρο η παγκοσμίου φήμης Tea Sommelier

της Lipton Mariella Erkens εξήγησε τι σημαίνει το ρόφημα τσάι, ποια είναι τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά ποιότητας, τις τεχνικές προετοιμασίας, καθώς και τη σημασία του σε παρασκευές όπως Cocktails & Smoothies.

Cocktails: Last Tango, The Silence, Fifth Element, East of Eden, Lost Horizon

Smoothies: Breaking the Waves, Persona, My Fair Lady, Vertigo, Face to Face

Οι παρευρισκόμενοι bartenders, στελέχη από τον χώρο της εστίασης και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τον υπέροχο κόσμο της επαγγελματικής σειράς τσαγιού Lipton και να θέσουν τις ερωτήσεις τους.

Στελέχη της Unilever Food Solutions μοιράστηκαν πληροφορίες και καινοτομίες της επαγγελματικής σειράς Lipton, καθώς και τον νέο τρόπο να πίνεις τσάι στη νέα κούπα Lipton.

Οι διάσημοι bartenders, ambassadors του Lipton Plateanum Mix Γιάννης Κέδες, Γιώργος Μανδράκης, Teo Σπυρόπουλος & Δημήτρης Καντιμήρης προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας μαζί με τον Γιάννη Κοροβέση παρουσίασαν τις μοναδικές Cocktail & Smoothies δημιουργίες τους με βάση τις premium πυραμίδες τσαγιού Lipton.

To event ολοκληρώθηκε με γευστική δοκιμή που ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό.

Lipton Plateanum Mix II: Ό,τι γνωρίζατε για το τσάι, άλλαξε! Ανακαλύψτε το!

The post Lipton Plateanum Mix ΙΙ – Tea workshop appeared first on Νηστικό Αρκούδι - Συνταγές Μαγειρικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lipton Plateanum Mix ΙΙ – Tea,Lipton Plateanum Mix ii – Tea