H Kendall Jenner πιο sexy από ποτέ, ποζάρει με τα Calvin Klein εσώρουχά της (photos-video)

18:55 18/2/2016 - Πηγή: iPop

H εντυπωσιακή και πολυάσχολη Kendall Jenner, είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων του αμερικανικού οίκου μόδας Calvin Klein στην οποία σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς…

Οι φωτογραφίες και το video της νέας διαφημιστικής καμπάνιας Calvin Klein τράβηξαν και τη δική μας προσοχή. Ποιος μπορεί να πει όχι άλλωστε στην sexy Kendall;

Στο νέο διαφημιστικό video της καινούριας καμπάνιας Calvin Klein εσωρούχων η Kendall Jenner, ποζάρει φορώντας τα sexy Calvin Klein εσώρουχά της, ενώ την πλαισιώνουν δυο ημίγυμνοι άντρες, οι οποίοι επιδίδονται σε μια χορογραφία, η οποία παραπέμπει σε πάλη. Για την καρδιά της Kendal βρε παιδί μου!

Το video της νέας καμπάνιας Calvin Klein, πλημμυρίζει από ερωτισμό, ενώ ο φακός της κάμερας, φαίνεται να ερωτεύεται τα μάτια της φιλήδονης Kendall, την οποία ακούμε στο τέλος του video να δηλώνει: «Together we are stronger than we could ever be alone».

Εσύ μπορείς τελικά να αντισταθείς στην Kendall…;

photos:Cosmopolitan.com

The post H Kendall Jenner πιο sexy από ποτέ, ποζάρει με τα Calvin Klein εσώρουχά της (photos-video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα