MasterChef 5: Η απροσδόκητη επιθυμία της Μαργαρίτας και το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας

11:49 10/4/2021 - Πηγή: iPop

Ένα διαφορετικό επεισόδιο για το MasterChef ήταν αυτό της Παρασκευής καθώς η κόκκινη ομάδα είχε για αρχηγό τη Λία και η δοκιμασία εκτελέστηκε με ηρεμία σε σχέση με άλλες φορές. Παρά το αποτέλεσμα της δοκιμασίας οι κριτές έμειναν ικανοποιημένοι από το μαγειρικό αποτέλεσμα των παικτών. Ποια ομάδα νίκησε, ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία και ποιο ήταν το απροσδόκητο που έγινε στο επεισόδιο της Παρασκευής (9/4/2021);

Ποια ομάδα νίκησε στην ομαδική δοκιμασία

Η ομαδική δοκιμασία του MasterChef στέφθηκε με επιτυχία καθώς οι κριτές έμειναν ικανοποιημένοι από το μαγειρικό αποτέλεσμα των παικτών.

Η κόκκινη ομάδα κέρδισε τη δοκιμασία καταφέρνοντας να συλλέξει 192 βαθμούς και να αφήσει πίσω της την μπλε ομάδα, η οποία συγκέντρωσε 173. Με 19 βαθμούς διαφορά οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πήγαν να συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη και να απολαύσουν το έπαθλο.

Ωστόσο η ομάδα δε πήγε μακριά αφού η έκπληξη τους περίμενε στην αυλή του σπιτιού τους! Η καντίνα “Hurry Up” του chef Χάρη Μπονάνου έκανε στάση στο σπίτι του MasterChef και έτσι οι παίκτες απόλαυσαν το γεύμα στην αυλή του σπιτιού!

Ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία

Η Μαργαρίτα ως αρχηγός της μπλε ομάδας θεώρησε ότι έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη για την ήττα της ομάδας της και έτσι ζήτησε να μη λάβει μέρος στη δοκιμασία της ασυλίας να βγει υποψήφια προς αποχώρηση. Η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε:

Αν γίνεται εγώ δεν θα ήθελα να συμμετέχω στη δοκιμασία της ασυλίας. Γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν περισσότερο την ασυλία και αύριο θα ήθελα να ψηφιστώ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω όλο αυτό. Δεν θέλω να σας προσβάλλω, αύριο θέλω να ψηφιστώ. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη μου και να μη στερήσω από κάποιο παιδί την ποδιά. Θέλω να είμαι υποψήφια προς αποχώρηση

Τόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όσο και οι συμπαίκτες της ανέφεραν ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο αφού η δοκιμασία ήταν ομαδική, όμως η Μαργαρίτα επέμεινε και υποστήριξε τα λεγόμενά της.

Ο Στέφανος, ο Παναγιώτης, ο Τζιοβάνι και η Μαρία κλήθηκαν να ετοιμάσουν scotch egg προκειμένου να διεκδικήσουν την ασυλία. Ο Στέφανος ήταν εκείνος που κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά και να περάσει στην τελική 8άδα.

Δες το trailer του επεισοδίου του Σαββάτου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef 5: Η απροσδόκητη επιθυμία της Μαργαρίτας και το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 5, Μαργαρίτας,MasterChef 5, margaritas