Αλλάζουν όλα στα iPhone! Τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 16.1 και η λειτουργία που θα σε κάνει να κολλήσεις!

13:12 24/10/2022 - Πηγή: iPop

Το iOS 16.1 μόλις κυκλοφόρησε και αλλάζει όλα όσα ήξερες για την χρήση των iPhone μέχρι σήμερα! Έχει, τουλάχιστον, 8 νέες λειτουργίες και όλες τους είναι μία και μία! Ας δούμε μαζί ποιες είναι οι νέες δυνατότητες, μερικές από τις οποίες τις περιμέναμε καιρό!

Το iOS 16.1 περιλαμβάνει τουλάχιστον οκτώ νέες λειτουργίες για τους χρήστες iPhone, όπως η κοινή βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud και οι Live

Activities σε εφαρμογές τρίτων στο App Store, καθώς και αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων!

Το νέο χαρακτηριστικό του iOS 16 που θα μεταμορφώσει το lock screen σου όπως εκείνα που βλέπεις παντού στο TikTok

Τα 4 νέα χαρακτηριστικά του iOS 16.1 που ξεχωρίσαμε!Κοινή βιβλιοθήκη iCloud

Η κοινή βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud σε διευκολύνει να μοιράζεσαι φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειας ή τους φίλους σου μέσα από την εφαρμογή «Φωτογραφίες». Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει σε εσένα και στους φίλους σου (έως και πέντε άλλα άτομα) να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε ή να αφαιρέσετε φωτογραφίες σε μια κοινή βιβλιοθήκη προσβάσιμη μέσω του iCloud.

Live Activities

Το iOS 16.1 επεκτείνει το Live Activities σε εφαρμογές τρίτων στο App Store. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους χρήστες του iPhone να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο γεγονότα, όπως έναν αθλητικό αγώνα ή μια παραγγελία παράδοσης φαγητού, απευθείας στην οθόνη κλειδώματος.

UnsplashApple Fitness+ Χωρίς Apple Watch

Το Apple Fitness+ είναι διαθέσιμο σε χρήστες iPhone χωρίς Apple Watch ξεκινώντας με iOS 16.1, iPadOS 16.1 και tvOS 16.1!

Συγκεκριμένα, διαθέτει μια βιβλιοθήκη με πάνω από 3.000 βίντεο προπόνησης και διαλογισμού και νέο περιεχόμενο που προστίθεται κάθε εβδομάδα. Η συνδρομητική υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Fitness στο iPhone, το iPad και το Apple TV σε 21 χώρες.

Η κρυφή λειτουργία των iPhone που πρέπει να ενεργοποιήσεις αν έχεις παιδιά

Dynamic Island

Το iOS 16.1 προσθέτει υποστήριξη Reachability για το Dynamic Island στα μοντέλα iPhone 14 Pro, καθιστώντας ευκολότερη την πρόσβαση με το ένα χέρι!

Η δυνατότητα πρόσβασης είναι μια προαιρετική δυνατότητα που χαμηλώνει το επάνω μισό της οθόνης, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο από τα δάχτυλά σου. 

Η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στην περιοχή Προσβασιμότητα → Άγγιγμα → Προσβασιμότητα. 

Για να χρησιμοποιήσεις τη δυνατότητα, απλώς σύρε το δάχτυλό σου προς τα κάτω στο κάτω άκρο της οθόνης. Για να επιστρέψεις σε κανονική προβολή, πάτησε το πάνω μισό της οθόνης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αλλάζουν όλα στα iPhone! Τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 16.1 και η λειτουργία που θα σε κάνει να κολλήσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλλάζουν, Phone, OS 16 1,allazoun, Phone, OS 16 1