Αποτρόπαια εκτέλεση 15χρονου στο Ιράκ από το ISIS (photos)

14:01 18/2/2016 - Πηγή: iPop

Συνεχίζονται οι αποτρόπαιες εκτελέσεις από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του ISIS στο Ιράκ. Σοκάρουν φωτογραφίες από την εκτέλεση 15χρονου, ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή άκουγε δυτική μουσική…

Δεν έχουν τέλος τα εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους, στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, έρχεται στο φως

η αποτρόπαια εκτέλεση 15χρονου αγοριού, το οποίο αποκεφαλίστηκε από εκτελεστή του ISIS στο Ιρακ, επειδή άκουγε δυτική μουσική!

Ο άτυχος έφηβος Ayham Hussein, συνελήφθη από μαχητές του ISIS, στην ιρακινή πόλη της Μοσούλης, αφού διαπιστώθηκε ότι στο φορητό του CD player, άκουγε μουσική δυτικής προέλευσης.
Ο 15χρονος, σύρθηκε ενώπιον ισλαμιστικού δικαστηρίου, όπου με συνοπτικές διαδικασίες, καταδικάστηκε σε θάνατο με μια δημόσια εκτέλεση.

Ένας από τους εκπροσώπους των ιρακινών αρχών, ανέφερε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, πως ο 15χρονος Ayham Hussein, συνελήφθη από τζιχαντιστές, όταν εντοπίστηκε στο μπακάλικο του πατέρα του στην αγορά Nabi Younis στη δυτική Μοσούλη, να ακούει pop μουσική.

Η αποτρόπαια εκτέλεση, έχει προκαλέσει την οργή των ντόπιων, με πηγές να υποστηρίζουν πως «δεν υπήρξε καμία επίσημη απόφαση από το δικαστήριο, που να απαγορεύει να ακούμε δυτική μουσική».

Το ISIS έχει επιβάλει τη δική αποκρουστική μεσαιωνική δικαιοσύνη σε όλα τα εδάφη που δραστηριοποιείται στο Ιράκ και τη Συρία. Σε δήλωσή του πριν από δύο χρόνια, η τρομοκρατική οργάνωση απαγόρευσε επίσης «τη μουσική και τα τραγούδια στα αυτοκίνητα, στα κόμματα, στα καταστήματα και στα δημόσια μέρη, καθώς και τις φωτογραφίες των ανθρώπων σε βιτρίνες καταστημάτων» προσθέτοντας πως «τα τραγούδια και η μουσική απαγορεύεται στο Ισλάμ, δεδομένου ότι αντιτίθεται στο λόγο του Κορανίου και αποτελεί πειρασμό και διαφθείρει την καρδιά».

photo:dailymail.co.uk

The post Αποτρόπαια εκτέλεση 15χρονου στο Ιράκ από το ISIS (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα