Είναι σωστό να κάνεις σεξ μπροστά στον σκύλο σου; Δες τι μπορεί να σκέφτεται

17:18 27/9/2021 - Πηγή: iPop

Η ζωή με κατοικίδιο είναι πολύ ευχάριστη, όχι όμως όταν γίνεται το τρίτο άτομο στην σχέση σου. Και ειδικά όταν γίνεται ο παρατηρητής των ερωτικών σου στιγμών. Όλοι όσοι έχουν κατοικίδια έχουν βρεθεί μπροστά σε αυτήν την άβολη συνθήκη. Όταν κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου και ο σκύλος σου έχει καρφώσει τα μάτια του πάνω σας ή ακόμα χειρότερα έρχεται στο κρεβάτι μαζί σας προκαλεί μεγάλη αμηχανία. Είναι όμως σωστό να αφήνεις τον σκύλο σου να παρακολουθεί τις ερωτικές σου περιπέτειες;

Τι διαισθάνεται ο σκύλος ή η γάτα σου κι εσύ δεν θα καταλάβεις ποτέ;

Είναι σωστό να κάνεις σεξ μπροστά στον σκύλο σου;

Εάν ενώ κάνεις σεξ αναρωτιέσαι τι να σκέφτεται ο σκύλος σου πρέπει σίγουρα να σταματήσεις. Εάν αυτή η σκέψη δεν μπορεί να βγει από το μυαλό σου περιόρισε το σκυλί σου σε άλλο δωμάτιο, έτσι ώστε εσύ και ο σύντροφός σου να απολαύσετε πραγματικά τις προσωπικές σας στιγμές. Εξάλλου είναι και αυτό ένα μέρος της εκπαίδευσής του.

Μάθε με ποιους τρόπους ο σκύλος σου λέει σ ‘αγαπώ

Τι σκέφτεται ο σκύλος σου όταν σε βλέπει να κάνεις σεξ;

Κάποιοι σκύλοι θεωρούν αυτό που γίνεται εκείνη την στιγμή συναρπαστικό, κάποιοι το αντιλαμβάνονται ως επίθεση κατά / από τον ιδιοκτήτη τους, κάποιοι το βλέπουν ως παιχνίδι, κάποιοι είναι πολύ ανήσυχοι και αντιδρούν περίεργα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τον σκύλο σου από εσένα οπότε εσύ θα καταλάβεις τι θέλει να σου πει εκείνη την στιγμή.

Ωστόσο, εάν κανένας από τους παρόντες δεν έχει πρόβλημα με αυτό που συμβαίνει δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Εάν όμως εσύ, ο σύντροφός σου ή ο σκύλος σου παρουσιάζουν σημάδια δυσφορίας με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήρθε η ώρα να δράσεις. Περιόρισε το σκύλο σου σε έναν άλλο χώρο με παιχνίδια, λιχουδιές και οτιδήποτε μπορεί να τον απασχολήσει και αφέσου στις προσωπικές σου στιγμές απερίσπαστη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι σωστό να κάνεις σεξ μπροστά στον σκύλο σου; Δες τι μπορεί να σκέφτεται εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
, σεξ πως το κανον τα σκυλια
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop