Εκτός από τους δανειστές και κλιμάκιο του Σόιμπλε στην Αθήνα;

07:47 18/1/2016 - Πηγή: iPop

Εκτός από το κουαρτέτο που θα καταφθάσει στην Αθήνα για να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις, και ένα κλιμάκιο του Σόιμπλε θα πατήσει αθηναϊκά εδάφη προκειμένου να συμμετάσχει στον έλεγχο της προόδου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», το εθνικό κλιμάκιο της Γερμανίας θα ασχοληθεί με ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα δημοσιονομικά αλλά και την πορεία των φορέων, ενώ ιδιαίτερη βάση θα δοθεί στους

ασφαλιστικούς φορείς.

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι Γερμανοί έχουν επισκεφτεί κι άλλη φορά την Αθήνα, όμως ήταν λιγότερα άτομα και «χάνονταν» ανάμεσα στους εκπροσώπους των δανειστών και τώρα θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι πολυάριθμοι.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι:

«Αυτή τη φορά στην Ελλάδα θα έρθει διακριτή ομάδα Γερμανών τεχνοκρατών, οι οποίοι θα αποτυπώσουν σε πλήρη λεπτομέρεια την εικόνα της ελληνικής οικονομία».

Οι πληροφορίες λένε πως από σήμερα, Δευτέρα, ξεκινάει η έλευση των Θεσμών στην Αθήνα, η οποία θα γίνει σταδιακά.

Μόλις ολοκληρωθεί η έλευση των εκπροσώπων των δανειστώ, θα ξεκινήσουν οι σκληρές διαπραγματεύσεις με την Κυβέρνηση.

Τονίζεται ότι για την πρώτη αξιολόγηση, είναι απαραίτητο να έχουν κλείσει κι άλλα ζητήματα πέραν του ασφαλιστικού, όπως είναι τα ακίνητα, ο φόρος εισοδήματος, το περιουσιολόγιο, ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, το πλαστικό χρήμα, οι οφειλέτες, οι αδήλωτες καταθέσεις, αλλά και το νέο Μεσοπρόθεσμο για την περίοδο 2016-2019.

The post Εκτός από τους δανειστές και κλιμάκιο του Σόιμπλε στην Αθήνα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα