Ερωτήματα και ανησυχίες για το δέμα «θανάτου» που εστάλη στην δικαστική λειτουργό

22:25 2/6/2016 - Πηγή: iPop

Μεγάλες είναι οι ανησυχίες αλλά και τα ερωτήματα που έχει προκαλέσει η αποστολή δέματος «θανάτου» στη δικαστική λειτουργό, Ισιδώρα Πόγκα, στο σπίτι της στο Χολαργό.

Η Πρόεδρος των Εφετών, η οποία είναι το άτομο που είχε στείλει σε δίκη την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έλαβε γράμμα ότι υπάρχει συστημένο δέμα για εκείνο στο Ταχυδρομείο κι εκείνη έσπευσε να το παραλάβει.

Ωστόσο, παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς προεξείχαν ορισμένα καλώδια και κάλεσε αμέσως τις

αστυνομικές αρχές.

Άνδρες από το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών έσπευσαν στο σημείο. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σ’ ένα «κούφιο» βιβλίο, κάτι που θυμίζει έντονα το δέμα που είχε σταλεί στο Α.Τ της Ιτέας από τον Χριστόδουλο Ξηρό και τους συνεργούς του.

Τελικά, διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε μηχανισμό που θα προκαλούσε έκρηξη με πολύ πιθανό έναν σοβαρό τραυματισμό της κ. Πόγκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δέμα περιείχε «επτά φωτοβολίδες, καλωδίωση και μανταλάκι, προκειμένου να «κλείσει το κύκλωμα» και να πυροδοτηθεί με το άνοιγμα του βιβλίου, στο οποίο είχαν τοποθετήσει τον μηχανισμό». Βίδες και μικρά σιδερένια κομμάτια σαν ξυραφάκι περιλαμβάνονταν επίσης στο δέμα.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να γίνει γνωστό ποια οργάνωση κρύβεται πίσω απ’ την αποστολή του «τρομοδέματος».

The post Ερωτήματα και ανησυχίες για το δέμα «θανάτου» που εστάλη στην δικαστική λειτουργό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα