Καμμένος στον Χατζηνικολάου: “Έτσι αποφάσισα να αλλάξω εμφάνιση” (Video)

10:07 11/2/2020 - Πηγή: iPop

Για το πώς αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή του μετά την απόσυρσή του απ’ την πολιτική σκηνή της Ελλάδας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Καμμένος στον Χατζηνικολάου, όπου ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”, είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του κι έτσι αποφάσισε να τα αλλάξει όλα.

Ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως πολλές

φορές δεν τον αναγνωρίζουν στον δρόμο και τον περνούν για τον δίδυμο αδερφό του.

Πολλές φορές δε με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με περνούν για τον δίδυμο αδερφό μου. Μου συμβαίνει συχνά αυτό

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε πως τον γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν τον έχει δει ποτέ τόσο αδύνατο, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στην μικρή περιπέτεια της υγείας του που τον έκανε να αλλάξει τρόπο σκέψης και να αποφασίσει να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή του.

Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος, πέρασα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα

Μόλις αποφάσισε να αλλάξει, όπως αποκάλυψε ο Καμμένος στον Χατζηνικολάου, έκανε ένα χειρουργείο, όπου αφαίρεσε ένα μεγάλο κομμάτι απ’ το στομάχι του και στη συνέχεια άλλαξε πολλές πτυχές της ζωής του.

Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε να τα αλλάξω όλα. Αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου και έτσι ήρθαν όλα τα άλλα. Υπήρχε μεγάλη πίεση όλα αυτά τα χρόνια. Η ευθύνη ήταν μεγάλη. Έπρεπε να μπορέσουμε να βγάλουμε την χώρα από την κρίση και παράλληλα να συγκυβερνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα και ένα κόμμα που ήμασταν πολιτικά εκ διαμέτρου αντίθετοι

Συνεχίζοντας να μιλάει για τη δύσκολη περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας, ο πρώην Υπουργός εξήγησε πως κοιμόταν ελάχιστες ώρες και δεν πρόσεχε καθόλου τον εαυτό του:

28 χρόνια στη Βουλή, 7,5 χρόνια υπουργός και ιδίως στο υπουργείο Άμυνας τα τελευταία 4,5 χρόνια αλλά και στην κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια δύσκολη περίοδο, που μόνο τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις -και την οικογένειά σου βέβαια. Επί 3,5 χρόνια δεν κοιμήθηκα πάνω από 2 ώρες. Έπαιρνα αναφορά από το κέντρο επιχειρήσεων, ήταν η πίεση σε μια περίοδο που και τώρα αντιμετωπίζουμε από την μεριά της Τουρκίας αλλά και την οικονομική κρίση

Η εξομολόγηση που έκανε ο Καμμένος στον Χατζηνικολάου:

Το άρθρο Καμμένος στον Χατζηνικολάου: “Έτσι αποφάσισα να αλλάξω εμφάνιση” (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα