Μήνυση κατάθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

12:29 23/2/2016 - Πηγή: iPop

Την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης πέρασε το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 21:00 ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, σκοπός της επίσκεψης των δύο αντρών στη ΓΑΔΑ ήταν να κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστου σε βαθμό κακουργήματος, καθώς έχουν υποκλαπεί τα στοιχεία των social media

του δημοφιλούς τραγουδιστή και κάποιος χειρίζεται τα προφίλ του.

Άτομο του οποίου δεν έχει γνωστή η ταυτότητα είναι πιθανό να έχει στην κατοχή του το κινητό του Παντελή Παντελίδη μετά το τροχαίο και έτσι να απόκτησε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του τραγουδιστή και στη συνέχεια να χάκαρε τους λογαριασμούς του.

Σταθερή παραμένει η κατάσταση των δύο κοριτσιών που ήταν μαζί με τον τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ. Η 30χρονη Μίνα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, ενώ η 21χρονη Φρόσω υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αποκατάσταση των τραυμάτων που φέρει στον ώμο και το χέρι και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λόγια του ιατροδικαστή, η λυγισμένη λαμαρίνα που πέρασε μέσα από την οροφή του οχήματος προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στην Παντελή Παντελίδη.

Ο θάνατος του άτυχου τραγουδιστή ήταν ακαριαίος και τον προκάλεσε ένα και μοναδικό τραύμα. Η συγκεκριμένη λυγισμένη λαμαρίνα ήταν εκείνη που προκάλεσε τα τραύματα και στην 30χρονη κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα, η οποία φέρει τραύματα στο θώρακα και τα πάνω και κάτω άκρα της.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Μήνυση κατάθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
i oikogeneia tou pantelidi, i ikogenia tou pantelidi
Τυχαία Θέματα