Μητσοτάκης: Ακατάλληλος ο Τσίπρας να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις- Καμία αντιπολιτευτική τακτική δεν θα είναι συναινετική

15:05 2/1/2016 - Πηγή: iPop

Καμιά εμπιστοσύνη φαίνεται να μην έχει στον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος τον θεωρεί ακατάλληλο να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις, ενώ παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι καμία αντιπολιτευτική τακτική δεν θα είναι συναινετική.

Σε συνέντευξη που έδωσε το Σάββατο ο Κυριακός Μητσοτάκης τόνισε πως:

«Προτεραιότητες της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι οι μεταρρυθμίσεις» ενώ όπως εξήγησε: « αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ιδεολογία του, την πολιτική του ατζέντα και τις δεσμεύσεις του του Πρωθυπουργού».

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την άποψη πως: «ακόμα και εάν έρθει σε συμφωνία με του εταίρους για το ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια, θα αποτύχει στα ζητήματα της Παιδείας και της Δικαιοσύνης».

Θέλησε να εστιάσει και στο στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής που κυριάρχησε κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ λέγοντας:

Η αντιπολίτευση μας θα είναι σκληρή και σε καμιά περίπτωση συναινετική.

Διάβασε εδώ τι είχε πει στην συνέντευξη του στο iPop.gr o Κυριάκος Μητσοτάκης.

The post Μητσοτάκης: Ακατάλληλος ο Τσίπρας να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις- Καμία αντιπολιτευτική τακτική δεν θα είναι συναινετική appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα