Νεκροί Σέρβοι όμηροι του ISIS από αμερικανικές επιδρομές

08:09 22/2/2016 - Πηγή: iPop

Αμερικανικές επιδρομές σε στρατόπεδο εκπαίδευσης μαχητών του ISIS στη Λιβύη είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο Σέρβοι όμηροι της τρομοκρατικής οργάνωσης, σύμφωνα με τον Σέρβο Πρωθυπουργό.

Η Ουάσινγκτον δεν το έχει επιβεβαιώσει, απλά δηλώνει πως έχασαν την ζωή τους 50 άνθρωποι από μια επιδρομή που η Κυβέρνηση της Λιβύης χαρακτήρισε «κατάφωρη παραβίαση της κυριαρχίες του Λιβυκού

Κράτους».

Οι δύο υπήκοοι που σκοτώθηκαν ήταν υπάλληλοι του ΥΠΕΞ, δήλωσε ο Σέρβος Πρωθυπουργός προσθέτοντας πως «σκοτώθηκαν στις εκρήξεις και προφανώς μιλάμε για αμερικανικές επιδρομές. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη κρίση με ομήρους την οποία αντιμετωπίζουμε. Οι συμπολίτες μας θα είχαν απελευθερωθεί, εάν δεν είχαν χάσει τη ζωή τους».

«Οι δυνάμεις παρατηρούσαν επί πολλές εβδομάδες το συγκεκριμένο στρατόπεδο εκπαίδευσης και κατά τη στιγμή των επιδρομών κανένα στοιχείο δεν συνηγορούσε την παρουσία πολιτών σε αυτό. Προς ώρας δεν έχουμε κάποια πληροφορία που να υποδηλώνει ότι ο θάνατός τους προκλήθηκε από τα εναέρια πλήγματα της αμερικανικής αεροπορίας», ήταν η θέση που εξέφρασε το Πεντάγωνο.

The post Νεκροί Σέρβοι όμηροι του ISIS από αμερικανικές επιδρομές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα