Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, οι ελπίδες διαψεύστηκαν

15:42 24/1/2016 - Πηγή: iPop

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Τονίζει μεταξύ άλλων ότι οι ελπίδες των πολιτών διαψεύστηκαν ενώ χαρακτηρίζει τους Ανεξάρτητους Έλληνες εθνο-λαικιστικό μόρφωμα.

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ:

«Κάθε

νέα Κυβέρνηση συνοδεύεται από τις ελπίδες του λαού για καλύτερες ημέρες. Ένα χρόνο πριν, η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε ως αποτέλεσμα της πλάνης που δημιούργησε ο κ Τσίπρας σχετικά με τον δήθεν αντιμνημονιακό δρόμο. Αυτόν που ταυτίστηκε με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, τις υποσχέσεις για 13η σύνταξη και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Σήμερα, η ελπίδα αυτή έχει διαψευστεί. Οι Έλληνες βρίσκονται στη μέγγενη της πρώτης αξιολόγησης του μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο είναι το πλέον αχρείαστο και σκληρό. Τα μεγάλα διλήμματα της χώρας είναι μπροστά και δεν κρύβονται πίσω από επικοινωνιακά τρικ. Η ταύτιση με το εθνολαικιστικό μόρφωμα των ΑΝΕΛ, η κατάργηση κάθε έννοιας αξιοκρατίας και αξιολόγησης και η εμφανής πια έλλειψη σχεδίου κρατά την Ελλάδα καθηλωμένη.

Ο κ Τσίπρας και η κυβέρνηση του ούτε θέλει, ούτε μπορεί να κινητοποιήσει δυνάμεις και σηματοδοτώντας μια λυτρωτική- για την οικονομία και την κοινωνία- φυγή προς τα εμπρός.

Είναι κρίμα που φαίνεται ότι δεν συναισθάνονται ούτε την τραγικότητα του ετήσιου απολογισμού τους, ούτε την κρισιμότητα των στιγμών», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

The post Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, οι ελπίδες διαψεύστηκαν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα