Συλλήψεις ύποπτων τζιχαντιστών στην Αλέξανδρούπολη

09:51 14/2/2016 - Πηγή: iPop

Νέος συναγερμός σήμανε στις ελληνικές αστυνομικές αρχές, έπειτα από τη σύλληψη ύποπτων τζιχαντιστών, δύο Βρετανών υπηκόων ιρακινής καταγωγής και ενός ακόμα στην Αλεξανδρούπολη. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν με μεγάλη ποσότητα όπλων και χιλιάδες σφαίρες.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν, τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Αλεξανδρούπολης, οι δυνάμεις του Λιμενικού της πόλης, έπειτα από σειρά ερευνών, εντόπισαν μέσα σε

ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο, 3 περίστροφα Magnum 357 και ακόμα 15 περίστροφα, 22 χιλιοστών. Σύμφωνα με τις αρχές της αστυνομίας, οι σφαίρες που έχουν κατασχεθεί φτάνουν περίπου τις 20.000

Σημειώνεται, πως έπειτα από τη σύλληψη των δύο πρώτων ύποπτων τζιχαντιστών, ηλικίας 28 και 22 ετών, συνελήφθη και τρίτος ύποπτος επίσης ιρακινής καταγωγής, στο αμάξι του οποίου εντοπίστηκαν 100.000 σφαίρες, όπλα και στρατιωτικός εξοπλισμός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές στην Αλεξανδρούπολη, αναφέρουν πως και οι τρεις συλληφθέντες, δηλώνουν πως δεν ανήκουν στις τάξεις τους ISIS, αλλά στις αντάρτικες ομάδες, οι οποίες μάχονται εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους.

Τέλος, αναφέρεται πως και οι τρεις συλληφθέντες, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν είναι γνωστοί στις ελληνικές ή στις ευρωπαϊκές αρχές ασφαλείας.

The post Συλλήψεις ύποπτων τζιχαντιστών στην Αλέξανδρούπολη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα