Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/7/2019)

07:41 5/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τους καλύτερους οιωνούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας γεμίσει με δύναμη και θα σας ωθήσει να προωθήσετε με

ενθουσιασμό τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας.

Ταύρος

Με τον χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και την αλλαγή της εσωτερικής του διακόσμησης. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας με τους οποίους θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με χαλαρή κουβέντα.

Δίδυμοι

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους είναι βαρετή. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, ενώ είναι πιθανό, ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον να ζητήσει την συμβουλή σας.

Καρκίνος

Σημαντικές εξελίξεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας και να αυξήσετε την υπεραξία σας.

Λέων

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας. Παράλληλα όμως, θα υπερτονίσει την γοητεία σας με αποτέλεσμα, όπου και αν πάτε, ότι και αν κάνετε, να τραβήξετε επάνω σας σαν μαγνήτης όλα τα βλέμματα.

Παρθένος

Με τον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα σας ωθήσουν να ονειρευτείτε το μέλλον της οικογένειας , ενώ θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να το σχεδιάζετε. Η αγάπη σας στην λεπτομέρεια είναι αυτή που θα σας βοηθήσει ώστε να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

Ζυγός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, κάνει την σημερινή ημέρα ιδανική για να δείτε φίλους με τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι παρεμβάσεις τους θα είναι καταλυτικές, καθώς θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική.

Σκορπιός

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταφέρετε να τονίσετε τα προτερήματα σας και θα ενισχύσετε την υπεραξία σας,  τόσο στον χώρο της δουλειά σας, όσο και στον κοινωνικό σας κύκλο.

Τοξότης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Δία, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως η οποία σας ταλαιπωρεί καιρό, ενώ παράλληλα, θα σας φέρει και ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά.

Αιγόκερως

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα σας γεμίσει χαρά και θα  σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας. Η σιγουριά σας θα αποτυπωθεί με τον καλύτερο τρόπο και στην προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Σημαντικές πρωτοβουλίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πάρετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα σας ωθήσουν να πάρετε πρωτοβουλίες και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον/ την σύντροφο σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσετε τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας.

Ιχθείς

Το βλέμμα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι για άλλη μια μέρα στραμμένο στο χώρο της εργασίας σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει σήμερα να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας. Η επιβράβευση των προϊσταμένων σας θα σας γεμίσει χαρά.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα