Lidl: Στηρίζει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτά τα Χριστούγεννα

Για 11η συνεχή χρονιά η Lidl στέκεται δίπλα στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας οικονομική στήριξη. Συγκεκριμένα, από τις 11 έως τις 31 Δεκεμβρίου, η εταιρία προσφέρει 0,10€ με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, την οποία οι πολίτες μπορούν να «κατεβάσουν» δωρεάν μέσω internet.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τη στήριξη του προγράμματος «Δημιουργική απασχόληση για νοσηλευόμενα παιδιά», που υλοποιείται σε έξι

νοσοκομεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και συγκεκριμένα στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Από την αρχή του προγράμματος έως σήμερα, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει υποστηρίξει 85.959 παιδιά που νοσηλεύτηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Σημειώνεται ότι η εταιρία από το 2015, έχει διαθέσει ακίνητό της στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Νομού Αττικής. Από τότε, καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου, έχοντας παραχωρήσει στον οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία καθημερινά επισκέπτονται καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των σπιτιών φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.

Παράλληλα, από το 2021 έχει παραχωρήσει δεύτερο ακίνητό της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξόπλισε για να λειτουργήσει ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας. Πρεσβευτής  της χριστουγεννιάτικης ενέργειας είναι ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος, ως κοινωνός του μηνύματος της Lidl Ελλάς, καλεί το κοινό να συμμετέχει και να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια.

Keywords
Αναζητήσεις
lidl-stirizei-to-to-chamogelo-tou-paidiou-kai-afta-ta-christougenna.htm
Τυχαία Θέματα