Ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων στη δράση «Ερευνώ – Καινοτομώ»

19:22 13/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Αναρτήθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης η προδημοσίευση της στρατηγικής σημασίας δράσης «Ερευνώ – Καινοτομώ» του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

Βασικός στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα καθώς και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για κάθε λεπτομέρεια στην ιστοσελίδα της Δράσης «Ερευνώ

– Καινοτομώ» στον ακόλουθο σύνδεσμο: erevno-kainotomo.gr/espa2127

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ:  Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021-2027

Δράση Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027 αποτελεί «πράξη στρατηγικής σημασίας» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του ΕΣΠΑ 2021-2027, αποσκοπεί στη σύνδεση της έρευνας και καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές. Στόχος η μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.

Προϋπολογισμός 300.000.000 ευρώ Για την υλοποίηση των σχεδίων τους, οι δυνητικοί Δικαιούχοι μπορούν να σχεδιάσουν το ερευνητικό τους έργο αξιοποιώντας ένα ευρύ φάσμα ενισχυόμενων δαπανών από τις κλασικές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης: βιομηχανική έρευνα, πειραματική ανάπτυξη.

Οι Δικαιούχοι της δράσης είναι: α) Επιχειρήσεις και «Λοιποί φορείς που αντιμετωπίζονται ως επιχειρήσεις», β) Ερευνητικοί οργανισμοί και «Λοιποί φορείς που αντιμετωπίζονται ως ερευνητικοί οργανισμοί»).

Keywords
Αναζητήσεις
enischysi-tis-exostrefeias-ton-epicheiriseon-sti-drasi-erevno--kainotomo.htm
Τυχαία Θέματα