Ο Άδωνις, τα καφάσια που κουβάλησε και η αυθεντικότητα της κίνησης

Σήκωσε κάποια καφάσια με τρόφιμα ο Άδωνις και τα φόρτωσε σε ένα φορτηγό στην αγορά του Ρέντη και έγινε ο κακός χαμός, «πέσανε να τον φάνε».

Σχεδόν άμεσα άρχισαν κάποιοι να γράφουν για κακόγουστο «σόου» του Άδωνι με κοστούμι και σκαρπίνια.

Όσοι όμως γνωρίζουν καλά τον υπουργό Ανάπτυξης μπορούν να διαβεβαιώσουν για το αντίθετο.

Είναι άνθρωπος αυθόρμητος, που δεν μεγάλωσε μέσα σε «πολιτική γυάλα», αλλά στην «πιάτσα», προσπαθώντας από πολύ μικρή ηλικία να κρατήσει όρθια την επιχείρηση των γονιών του, που έφυγαν πολύ νωρίς από την ζωή.

Είναι «απόλυτα» αυθόρμητος

και όταν βρίσκεται σε δημόσια θέα δεν υποκρίνεται, λέει και πράττει όσα σκέπτεται και γι’ αυτό του έχει ασκηθεί σφοδρή κριτική από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Είδε τα καφάσια που κουβαλούσαν οι άνθρωποι που εργάζονται στην αγορά του Ρέντη και έπιασε και αυτός κάποια και τα πήγε στο φορτηγό, τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο», λένε χαρακτηριστικά συνεργάτες του Άδωνι που βρίσκονται στο πλευρό του περισσότερα από 15 χρόνια.

Φυσικά, σε χώρες του εξωτερικού, όπως οι ΗΠΑ, τέτοιες ενέργειες από πολιτικούς είναι συνηθισμένες και δεν ασκείται η οποιαδήποτε κριτική.

Να σημειωθεί, ότι στις εθνικές εκλογές του 2019 ο Άδωνις Γεωργιάδης έλαβε 68.962 ψήφους και ήρθε δεύτερος πίσω από τον Κωστή Χατζηδάκη, που έλαβε 72.703 ψήφους, στην εκλογική περιφέρεια Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Με λίγα λόγια, μάλλον δεν έχει καμία ανάγκη να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού.

Στην Ελλάδα όμως, την τρίχα την κάνουμε τριχιά…

Keywords
Τυχαία Θέματα