H EyeSight παρουσιάζει το πρώτο fingertip tracking Gesture Control λογισμικό στον κόσμο (βίντεο)

20:21 10/2/2013 - Πηγή: TechFan

Μια εταιρεία με την επωνυμία EyeSight παρουσίασε αυτό που ονομάζουν το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο λογισμικό στον κόσμο fingertip tracking και θα εμφανιστεί σε αυτό το μήνα στην Mobile World Congress στις 25 Φεβρουαρίου. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει το fingertip tracking

σε δράση, είναι προφανώς στη διάθεσή των κατασκευαστών OEM και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των Smart τηλεοράσεων.

“Η Ισραηλινή εταιρεία eyeSight Technologies ανακοινώνει σήμερα την πρώτη εμπορική gesture τεχνολογία στον κόσμο, για να επιτρέψει στους χρήστες να ελέγχουν ψηφιακές συσκευές με την άκρη του δακτύλου, ακόμη και από την άλλη άκρη του δωματίου. Με βάση την eyeSight’s κάμερα οι fingertip tracking χρήστες μπορούν, για πρώτη φορά να μετακινήσουν τον κέρσορα απλά με το δάχτυλό τους δείχνοντας απευθείας στην οθόνη, για την απόλυτη διαισθητική εμπειρία του χρήστη”.

Φαίνεται σίγουρα πολύ ενδιαφέρον και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EyeSight τεχνολογία στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα