Ανακοινώθηκε το Microsoft Band με 10 αισθητήρες στα 199 δολάρια

Η Microsoft ανακοίνωσε την δικιά της πρόταση Wearable συσκευών, το Microsoft Band, που θα λειτουργεί με συσκευές iOS, Android και Windows Phone. Η συσκευή διαθέτει δέκα αισθητήρες και θα κοστίζει 199 δολάρια, όταν θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Οκτωβρίου,

άλλα Θα διατίθεται σε περιορισμένες ποσότητες κατά την έναρξη και αρχικά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αισθητήρες του Microsoft Band επιτρέπουν να μετρήσετε τον καρδιακό ρυθμό, τα επίπεδα του άγχους και την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, μεταξύ άλλων. Διατίθεται σε τρία μεγέθη με την συσκευή να έχει ενσωματωμένο GPS που επιτρέπει στους δρομείς να παρακολουθούν την προπόνηση τους, χωρίς ένα τηλέφωνο. Η διπλή μπαταρία των 100mAh μπορεί να διαρκέσει έως 48 ώρες μεταξύ των φορτίσεων.

Οι χρήστες θα διαβάζουν τα δεδομένα και τις ειδοποιήσεις από τα κινητά σε μια οθόνη αφής 1.4" TFT με ανάλυση 310 x 102 pixels. Η συνδεσιμότητα γίνετε μέσω Bluetooth 4.0 LE. Το Microsoft Band είναι ανθεκτικό στην σκόνη και στις πιτσιλιές. Το Microsoft Health είναι μια νέα cloud υπηρεσία που θα κάνει το ντεμπούτο μαζί με την wearable συσκευή. Αποθηκεύει τα δεδομένα που παρέχονται από το Microsoft Band και παρέχει στους χρήστες συμβουλές μέσω μιας έξυπνης μηχανής.

Το Microsoft Health θα είναι ανοικτό και σε άλλες σε άλλες fitness πλατφόρμες. Οι UP by Jawbone, RunKeeper, MapMyFitness, και το MyFitnessPal έχουν ήδη υπογράψει για αυτό. Η εταιρεία ελπίζει να επεκτείνει τον αριθμό των εταίρων και να κάνει το Microsoft Health μια σημαντική πλατφόρμα στον τομέα παρακολούθησης της υγείας.

Πηγή: blog.gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα