Αλευράς-Καλούτα για Eurovision: «Αδιάβαστους δεν μας λες» – Απαντούν στα επικριτικά σχόλια για την παρουσίαση του διαγωνισμού (Video)

Στόχος σφοδρής κριτικής για τα σχόλια που έκαναν στο μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Eurovision, έγιναν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα. Οι δυο παρουσιαστές έδωσαν την δική τους απάντηση.

Κάποια λάθη, παραλείψεις και άστοχα αστεία έκαναν χρήστες του Διαδικτύου, παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών και πανελίστες να σχολιάζουν πως οι δύο τους ήταν “αδιάβαστοι” και καθόλου ενημερωμένοι για τον Θεσμό, με πολλούς να νοσταλγούν τον Γιώργο Καπουτζίδη και να ζητούν να επιστρέψει άμεσα.

Ο

Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (13/05) στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Πρωίαν σε είδον” λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στην Αθήνα από τη Σουηδία και μεταξύ άλλων απάντησαν στην κριτική που δέχθηκαν, μιλώντας για το πώς βίωσαν την παρουσίαση της Eurovision αυτές τις τρεις βραδιές.

“Είναι ένα χαοτικό project η Eurovision, ειδικά αν δεν έχεις την εμπειρία. Η πληροφορία που έχεις να διαχειριστείς είναι άπειρη στο live. Το δικό μου αίσθημα ήταν στην αρχή ο ενθουσιασμός για το καινούργιο… τώρα γύρισα ικανοποιημένος που έζησα αυτό το πράγμα. Ευχαριστώ που το δέχθηκα και δεν το φοβήθηκα”, είπε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς.

Με τη σειρά του, ο Ζερόμ Καλούτα σχολίασε πως “αντιμετωπίσαμε ό,τι αντιμετωπίσαμε. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Γυρνώντας νιώθω πιο πλήρης ως καλλιτέχνης, είδα κάτι που δεν θα το ξανάβλεπα. Κάθε καλλιτέχνης πρέπει μία φορά στη ζωή του να δει αυτό το show, δεν υπάρχει, είναι μαγεία”.

Απαντώντας στα αρνητικά σχόλια, οι δύο καλλιτέχνες δεν δέχθηκαν τους χαρακτηρισμούς πως ήταν “αδιάβαστοι”, εξηγώντας πως είχαν απλά έναν άλλο τρόπο παρουσίασης, σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

“Αδιάβαστους δεν μας λες. Ο άλλος τρόπος είναι ένας άλλος τρόπος. Μπορεί να μην σου αρέσει, τι να κάνουμε;”, είπε ο Ζερόμ Καλούτα με τον Θανάση Αλευρά να αναφέρει πως τα αρνητικά σχόλια είναι πιθανό να προήλθαν όταν ο ίδιος κάλεσε το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίσει την Ιταλία, ενώ είναι γνωστό πως η χώρα βρίσκεται στις Big 5 και περνά απευθείας στον Τελικό.

“Σου κολλάει το μυαλό“, πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ένα ακόμη περιστατικό που σχολιάστηκε αρνητικά ήταν όταν στην οθόνη είδαμε την πριγκίπισσα της Σουηδίας και οι δύο παρουσιαστές δεν σχολίασαν τίποτα.

“Συγνώμη, είμαι υποχρεωμένος εγώ να ξέρω ποια είναι η πριγκίπισσα της Σουηδίας; Δεν μας είχε δοθεί κάτι από πριν”, είπε ο Θανάσης Αλευράς.

“Θέλω να πω κάτι εγώ, γιατί σε πήρα στον λαιμό μου. Ακούμε στο ακουστικό από την Αθήνα ότι έχουμε σε λίγο διάλειμμα. Βλέπουμε ποια είναι η γυναίκα, λέω εγώ: θα παίξουμε με αυτό. Θα σε ρωτήσω και μετά το διάλειμμα θα σου πω ότι πήγα για ποτό μαζί της και τη γνώρισα και είναι η πριγκίπισσα της Σουηδίας. Δεν μας βγήκε. Έγινε διάλειμμα πιο πριν και έγιναν όλα σαλάτα. Ένας άνθρωπος δεν του πήγε το μυαλό ότι ως ηθοποιοί μπορεί να κάναμε ένα τέτοιο παιχνίδι;”, είπε ο Ζερόμ Καλούτα.

“Εγώ άκουγα από φίλους ότι μας κράζουν τα ελληνικά media και τους απαντούσα ότι δεν θέλω να μου τα μεταφέρουν, γιατί δεν ήθελα να με επηρεάσει. Δεν κρινόμουν για τη δουλειά μου, εμείς θέλαμε να μεταφέρουμε τον παλμό με μία πιο παρεΐστικη διάθεση και καθόλου δημοσιογραφική”, υπογράμμισε ο Θανάσης Αλευράς.

Ειδήσεις σήμερα:

‘Αναψε φωτιές ο Πορτοσάλτε για τον τρόπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός-Τι του απάντησε ο Οικονόμου (video)

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Σάττι, ΕΡΤ και Ζούλα – «Αυτά να τα κάνετε με τα δικά σας λεφτουδάκια» (video)

Έκρηξη on air του Πιρς Μόργκαν με τον εκπρόσωπο της Ισραηλινής κυβέρνησης: «Αυτά είναι ανοησίες» (video)

Χυδαία ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη στον Βόλο-Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα