Μάνεσης: Ο φυσιογνωμιστής που είδε τον «κανονικό άνθρωπο Μητσοτάκη» – Ποιο τραγούδι του αφιέρωσε (video)

O Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/05) στο πλατό του ALPHA και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σε μια μάλλον όχι και τόσο δύσκολη συνέντευξη για τον πρωθυπουργό.

Πιο συγκεκριμένα από τα bacstage που παρουσίασε η εκπομπή φάνηκε μια άνεση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη του αφιέρωσε και τραγούδι των Guns and Roses.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος του ALPHA

αποκάλυψε έναν άγνωστό, μέχρις στιγμή, προσόν του καθώς ανέφερε ότι είναι φυσιογνωμιστής και κατάλαβε αμέσως πόσο συνεσταλμένο και «καλό παιδί» είναι η κόρη του πρωθυπουργού, Δάφνη, η οποία τον συνόδευσε.

Λογικά αυτό τον βοήθησε να δει και τον «κανονικό άνθρωπο Μητσοτάκη», καθώς όπως ανέφερε ο Νίκος Μάνεσης όταν ο πρωθυπουργός χαλάρωσε έδειξε ότι είναι «κανονικός», ένα χαρακτηριστικό που ο δημοσιογράφος θεωρεί ίσως το πιο σημαντικό για έναν πολιτικό.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε τα καλύτερα για τον δημοσιογράφο του ALPHA καθώς όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον «οικοδεσπότη», τόνισε πως ήταν «εξαιρετικός».Από ότι φαίνεται υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα…

Μαχητική… Πετσωμένη Δημοσιογραφία…..!!!#κυβερνηση_Μητσοτακη#Μητσοτακης #ΝΔ_ΣΙΧΑΜΑΤΑ#ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ pic.twitter.com/7PUUzdnRQj

— th_eo (@theocha52630506) May 12, 2024

Ειδήσεις σήμερα:

‘Αναψε φωτιές ο Πορτοσάλτε για τον τρόπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός-Τι του απάντησε ο Οικονόμου (video)

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Σάττι, ΕΡΤ και Ζούλα – «Αυτά να τα κάνετε με τα δικά σας λεφτουδάκια» (video)

Έκρηξη on air του Πιρς Μόργκαν με τον εκπρόσωπο της Ισραηλινής κυβέρνησης: «Αυτά είναι ανοησίες» (video)

Χυδαία ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη στον Βόλο-Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα