Μενίδι: Ο πατέρας δεν αφήνει τον γιο του να πάει στη κηδεία της μητέρας του – «Είσαι που…να σαν την μάνα σου» λέει στην κόρη του (Video)

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε πριν από λίγο στον 50χρονο που έστησε καρτέρι θανάτου και δολοφόνησε εν ψυχρώ την εν διαστάσει σύζυγό του χθες το πρωί στο Μενίδι.

Ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την Ανακρίτρια που θα χειριστεί την δολοφονία, για να προετοιμάσει την απολογία του έναντι της κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία  και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα το οποίο ισχυρίζεται πως διέπραξε γιατί το θύμα “του έτρωγε τα λεφτά” και

είχε σχέση μέ άλλον άντρα.

Συνεχίζει να προκαλεί ο αμετανόητος γυναικοκτόνος

Ο 50χρονος από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του εμφανίστηκε αμετανόητος και κυνικός, η δε στάση του απέναντι στα δυο παιδιά του είναι ανατριχιαστική.

Σε ό, τι αφορά τον ανήλικο γιο του, ο 50χρονος…υπάνθρωπος δεν συναινεί ώστε να μπορέσει να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του που θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία.

Άτομα από το φιλικό περιβάλλον ζητούν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα ώστε να μπορέσει το παιδί να ταξιδέψει και να πει το «τελευταίο αντίο» στην μητέρα του.

Σε ό,τι αφορά την 22χρονη κόρη του, αρκετές φορές έλεγε στην κόρη του «είσαι που…να σαν την μάνα σου».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το STAR, έχοντας μια φωτογραφία της μητέρας της στο κινητό της, η κόρη της 40χρονης ρωτούσε εναγωνίως τους αστυνομικούς για το αν είναι η μητέρα της η γυναίκα που κείτονταν νεκρή λίγα μέτρα πιο μακριά.

Οι αστυνομικοί της επιβεβαίωσαν πως ήταν δυστυχώς η μητέρα της, με το νεαρό κορίτσι να ξεσπά σε λυγμούς, μονολογώντας πως «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Το χρονικό

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι ο 50χρονος ήταν βίαιος απέναντι στη πρώην σύζυγό του μάλιστα κάποια στιγμή μεταξύ των βασανιστηρίων που της έκανε της είχε βουτήξει το πρόσωπο στον ασβέστη ενώ άλλη φορά την απειλούσε ότι θα της ρίξει χλωρίνη όταν ήταν έγκυος.

Xθες το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι ωστόσο νέες αποκαλύψεις δείχνουν πως ο 50χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών από… σύμπτωση!

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε σε μια οικοδομή στο Καματερό να πίνει μπύρες. Ωστόσο, η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό μέθης. Ακόμη και όταν συνελήφθη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν καταλάβει ποιον είχαν στα… χέρια τους!

Όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα, ο «χασάπης του Μενιδίου», έδωσε τα στοιχεία του και τότε εμβρόντητοι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας είδαν πως ο 50χρονος Αλβανός είχε εμπλακεί σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και νωρίτερα είχε σκοτώσει στην οδό Πάρνηθος μια γυναίκα, την 40χρονη.

Συγγενικά πρόσωπα της 40χρονης περιγράφουν στο ΟΡΕΝ, το μαρτύριο που βίωνε, καθώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ήταν αρκετά, με την πρώτη καταγγελία να γίνεται το 2013 και την τελευταία πριν από σχεδόν 10 ημέρες.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος δράστηςΕδώ κρυβόταν ο 50χρονος

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Φυλή κρυβόταν ο δράστης που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ εκείνος βρισκόταν υπό την επίρροια αλκοόλ. Αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια της περιοχής.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τυχαία συνέλαβαν τον δράστη – Έπινε μπύρες σε οικοδομή (video)

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 40χρονης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του συζύγου της, καθώς υπήρξαν καταγγελίες από την ίδια εναντίον του, για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκπληξη σε νέα δημοσκόπηση: Το ερώτημα που ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτος και η ΝΔ… τρίτη (video)

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Σοκ στη Λαμία: Μαζική δηλητηρίαση μαθητών από σχολικά γεύματα – Ξεσπούν οι γονείς τους

Keywords
Τυχαία Θέματα