Σοκ στις ΗΠΑ: Πρώην αστυνομικός σκότωσε σύζυγο και ανήλικη ερωμένη – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει (video)

Σοκ προκαλεί στις Ηνωμένες πολιτείες η υπόθεση ενός πρώην αστυνομικού, ο οποίος μέσα σε λίγη ώρα σκότωσε τη γυναίκα του και την ανήλικη ερωμένη του και στο τέλος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν την Τρίτη, όταν και τα ξημερώματα μετά από καταδίωξη, η αστυνομία βρήκε το τραυματισμένο σώμα του Elias Huizar.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τον πήγε στο νοσοκομείο, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ο δράστης της διπλής γυναικοκτονίας πριν προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του επιχείρησε να πάρει το ενός έτους παιδί του και να διαφύγει απ’ τις αρχές.

Μάλιστα

αυτό που σοκάρει πιο πολύ είναι το γεγονός ότι ο άνδρας πρώτα πυροβόλησε τη σύζυγο οκτώ φορές έξω από σχολείο που εργαζόταν, με την ίδια καιρό πριν να έχει ζητήσει προστασία από την αστυνομία.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού στη συνέχεια η οικογένεια της ερωμένης του είδαν ότι λείπει η 17χρονη μαζί με το ενός έτους παιδί τους, με τη 17χρονη κοπέλα να βρίσκεται νεκρή με το μωρό να είναι εξαφανισμένο.

Η κατάσταση της υγείας του γυναικοκτόνου είναι άγνωστη, ενώ αναμένεται να αποδοθούν ευθύνες και στις αρχές για αδράνεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξύλο στη Βουλή: Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (Εικόνες)

Βίκυ Φλέσσα: Σάλος με νέα δήλωση – «Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί» (video)

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Keywords
Τυχαία Θέματα