Σοκαριστικό βίντεο: Καρέ καρέ η αρπαγή μίας γυναίκας έξω από το σπίτι της

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε κάμερα σε κουδούνι σπιτιού στο Όρεγκον, στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η αρπαγή της γυναίκας από έναν άγνωστο άνδρα. Μετά την κυκλοφορία αυτού του βίντεο,  ο ύποπτος για απαγωγή συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ABC News, το θύμα βρέθηκε ασφαλές. Ο ύποπτος και το θύμα γνωρίζονταν μεταξύ τους, σημειώνοντας ότι δεν επρόκειτο για τυχαία επίθεση. Το βίντεο τραβήχτηκε

περίπου στις 22:45 το βράδυ της Κυριακής.

Τι δείχνει το βίντεο

Στο βίντεο, φαίνεται να δείχνει μια γυναίκα με γυαλιά να χτυπάει το κουδούνι και να περιμένει να απαντήσει κάποιος. Ένας άνδρας με μούσι εμφανίζεται να την πλησιάζει και να την απομακρύνει παρά τη θέλησή της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η γυναίκα «φώναζε για βοήθεια πριν την πάρει και την παρασύρει ο παραπάνω εικονιζόμενος άνδρας», ανέφερε η αστυνομία στο δελτίο, το οποίο περιλαμβάνει στιγμιότυπα της γυναίκας και του άνδρα από το βίντεο. «Φαίνεται ότι έφυγαν με ένα λευκό φορτηγάκι», ανέφερε η αστυνομία.

Τέθηκε υπό κράτηση ο ύποπτος

Η αστυνομία δήλωσε ότι ενημερώθηκε για την προφανή απαγωγή το πρωί της Δευτέρας και δημοσίευσε τις εικόνες του υπόπτου και του θύματος για να προσπαθήσει να ζητήσει βοήθεια από το κοινό.

Μέχρι το πρωί της Τρίτης, η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος και το θύμα αναγνωρίστηκαν και ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση. Ο ύποπτος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, κατηγορείται για απαγωγή, δήλωσε η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο 
Keywords
Τυχαία Θέματα