Τα παιχνίδια που μας άρεσαν το 2013

Η συντακτική ομάδα του VG24 κάνει μια ανασκόπηση για την χρονιά που μόλις τελείωσε

Φίλοι και φίλες του video-games24.com χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εμείς, οι συντάκτες του site αποφασίσαμε από φέτος και και για κάθε χρόνο να δημοσιεύουμε ένα άρθρο στο οποίο θα αναφέρουμε το ποια παιχνίδια μας άρεσαν περισσότερο και με το οποίο θα κλείνουμε την χρονιά. Τα παιχνίδια που

θα αναφερθούν παρακάτω, αν όχι όλα τότε ορισμένα από τα αυτά που διάλεξε να συμπεριλάβει στην λίστα του ο εκάστοτε συντάκτης σίγουρα δεν θα επιλέχτηκαν με κριτήριο το τι πωλήσεις έκαναν ή το αν απέσπασαν αρκετά βραβεία. Βασικό κριτήριο, τουλάχιστον για εμένα προσωπικά, θα είναι το τι πρόσφερε αυτό παιχνίδι σε εμένα, γιατί θα μείνει για πάντα στην μνήμη μου και τέλος, γιατί θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης άλλων παιχνιδιών.

Το 2013 μας πρόσφερε αδιαμφισβήτητα δεκάδες κορυφαίους τίτλους και φυσικά νέες κονσόλες, αφού η 8ή γενιά οικιακών συστημάτων της Sony και της Microsoft έχουν γίνει ήδη διαθέσιμες στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Προσωπικά, το 2013 ήταν η πιο παραγωγική χρονιά όσον αφορά τα παιχνίδια που έπαιξα. Από όλα αυτά, πέντε με ταξίδεψαν, ένα συνεχίζει να με ταξιδεύει ακόμη, ένα με απογοήτευσε πάρα πολύ και τέσσερα δεν κατάφερα ακόμη να τα παίξω. Ποια είναι αυτά:

Pokemon X & Y

Παίζοντας Pokemon από το καλοκαίρι του 1999 και αγοράζοντας ή καλύτερα ζώντας την κάθε γενιά Pokemon από τότε μέχρι και σήμερα θεωρώ ότι έχω την απαιτούμενη εμπειρία για να αποκαλέσω τις Pokemon X & Y τις καλύτερες "κασέτες" Pokemon που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Δυστυχώς όμως δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ όπως τις αξίζει...

The Last Of Us

Τι να πεις εδώ για το τελευταίο πόνημα της Naughty Dog; Ότι και να αναφέρεις σίγουρα θα το αδικήσεις γιατί αν δεν την ζήσεις αυτή την εμπειρία δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις γιατί το The Last Of Us είναι το καλύτερο παιχνίδι της 7ής γενιάς αλλά και του PS3.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Αν κάποιος είναι λάτρης των J-RPG τίτλων τότε το "βασίλειο" του είναι το PS3 και ο "βασιλιάς" του το Ni no Kuni: Wrath of the White Witch.

Diablo 3 (Console Edition)

Γιατί; Γιατί τα action-RPG πρέπει να παίζονται σε κονσόλα μόνο. Τέλος.

Killzone Shadow Fall

Αν νομίζουν οι EA και οι Activision ότι θα κάνουν πάρτι στα ψηφιακά πεδία μάχης του PS4 πλανώνται πλάνην οικτράν. Το spin-off της σειράς Killzone για το PS4 προσφέρει σίγουρα ένα πιο ενδιαφέρον σενάριο από τα αντίστοιχα των Battlefield 4 και Call Of Duty Ghosts και σίγουρα ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό multiplayer mode.

Παιχνίδια που δεν κατάφερα να παίξω ακόμη ή να τελειώσω και σίγουρα θα επηρέαζαν τις τελικές μου επιλογές:

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Γιατί να έχει η μέρα 24 ώρες μόνο ε, γιατί;

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Που είναι το Wii U μου game.co.uk, που;

Super Mario 3D World

Game.co.uk εσένα μιλάω, δεν ακούς;

Tomb Raider

Λάρα μου μην φοβάσαι, θα τα πούμε στις 28 Ιανουαρίου.

Και η απογοήτευση της χρονιάς:

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

Είπαμε έχω εμπειρία...

Άκης Μαύρος

Το έτος που μας αφήνει ήταν ένα έτος γεμάτο τίτλους, νέες κυκλοφορίες, επανεκδόσεις μεγάλων τίτλων και το κυριότερο, αποτέλεσε τη μεταβατική περίοδο ανάμεσα από τις γνωστές σε όλους κονσόλες Xbox 360 & Playstation 3 σε αυτές της επόμενης γενιάς Xbox One & Playstation 4. Έκαναν την εμφάνιση τους επίσης παιχνίδια που από άποψη επιδόσεων δεν έχουμε ξαναδεί όμοιά τους, όπως το σπουδαίο The Last Of Us, αλλά και παιχνίδια που ακόμη αναζητάτε το νόημα της δημιουργίας τους -ονόματα δεν αναφέρουμε, εταιρείες δε θίγουμε. Μιας και η χρονιά λοιπόν φτάνει στο τέλος της και κάθε φορά που τελειώνει κάτι είναι φρόνιμο να κάνουμε έναν απολογισμό, αναπτύσσω παρακάτω τον δικό μου για τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το 2013 και είχα την ευκαιρία να τα παίξω.

Skulls of the Shogun (Xbox 360)

Χαριτωμένο arcade παιχνίδι με το οποίο πέρασε ευχάριστα η ώρα μου και γέμισα αρκετά αυθόρμητα χαμόγελα με τα αστεία του.

Sonic all-stars racing Transformed (Xbox 360)

Ένας τίτλος που έφερε όμορφες αναμνήσεις από τα παλιά καθώς προσέφερε γέλιο και ενθουσιασμό σε racing στιγμές με φίλους αλλά και σόλο παιχνιδιού, με χαρακτήρες all time classic.

Gears of War: Judgement (Xbox 360)

Παρότι το αγαπημένο μου franchise στο Xbox 360, τα συναισθήματα που προκάλεσε ήταν ανάμεικτα. Χειρισμός αλλιώτικος απ' ότι στους προηγούμενους τρεις τίτλους, προσαρμοσμένος στα συνήθη πρότυπα των shooters, με αλλαγές ριζικές στο multiplayer που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από σκληροπυρηνικούς fans, κατάφερε όμως να με κερδίσει με τον ξεχωριστό χαρακτήρα του.

The Walking Dead: Survival Instict (Xbox 360)

Ένας ακόμη shooter τίτλος του 2013, φίσκα στα ζόμπι όπως λέει κι το όνομά του, ο οποίος όμως αν και φέρει το franchise της επιτυχημένης σειράς, ουδεμία σχέση έχει με το τελευταίο επίθετο. Κακοφτιαγμένος, με mechanics που εκνευρίζουν σε σημείο αυτοκτονίας, το παιχνίδι αυτό είναι απ' τις μαύρες σελίδες της βιομηχανίας του '13.

Trials Evolution (PC)

Από τα "μικρά" παιχνίδια αυτής της χρονιάς, τρομερά εθιστικό όμως καθώς είναι πολύ ευχάριστο στους χειρισμούς και διακομωδεί απίστευτα τις άτυχες στιγμές του μηχανόβιου σας.

Injustice: Gods Among Us (Xbox 360)

Ένας ακόμη fighting τίτλος από τους δημιουργούς του Mortal Kombat, με εμφανή στοιχεία ομοιότητας, που κατάφερε να με κρατήσει στην "τσίτα" για πάρα πολλές μάχες και όλο του το story.

Far Cry: Blood Dragon (Xbox 360)

To Blood Dragon αποτελεί έναν από τους ιδιαίτερους τίτλους του 2013, καθώς είναι μια μίξη σύγχρονου first person shooter και arcade εποχής '90, αρκετά ενδιαφέρων αλλά με την αντοχή του στο χρόνο να είναι αρκετά μικρή.

Metro: Last Light (PC)

Τι να πρωτοπεί κανείς για το Last Light! Από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια του έτους, με εξαιρετικό gameplay, καθηλωτική ατμόσφαιρα και μοναδικό χαρακτήρα. Από τα καλύτερα της χρονιάς!

State of Decay (Xbox 360)

State-of-the-art τίτλος! (ελληνιστί έργο τέχνης) Εξαιρετικό παιχνίδι επιβίωσης με τρομερό περιβάλλον ανοιχτού κόσμου και φανταστική αίσθηση της επιβίωσης. Απογοητεύει λίγο με το αδύναμο σύστημα που διαθέτει για την εξοικείωση με τον παίκτη αλλά επανορθώνει με το παραπάνω αυτόν που θα ασχοληθεί με το παιχνίδι!
Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και games!!

Δημήτρης Αθανασόπουλος

Άλλος ένας χρόνος τελείωσε. 365 ημερολογιακές ημέρες έφυγαν και μόλις άρχισαν 365 νέες, οι οποίες ελπίζω να είναι για όλους μας πολύ καλύτερες από τις τελευταίες σε κάθε τομέα. Στην αγαπημένη μας βιομηχανία, αυτή των Video Games φυσικά, το 2013 πρόσφερε την ποιοτικότερη φουρνιά παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια κατά τη γνώμη μου. GTA V, The Last of Us, Tomb Raider, Bioshock Infinite, God of War: Ascension, Dead Space 3 και, και, και... Όσο και να κοιτάξει κανείς πίσω του η λίστα ήταν μεγάλη. Τα παιχνίδια που ξεχώρισα το 2013 -από όσα είχα την ευκαιρία να παίξω- όμως ήταν δύο:

Tomb Raider

Σίγουρα ότι καλύτερο κυκλοφόρησε η Square Enix την χρονιά που μας πέρασε. Η σειρά είχε ανάγκη από ένα λίφτινγκ και πραγματοποιήθηκε με πολύ σωστό τρόπο, κάνοντας ένα Reboot στο Tomb Raider. Αγάπησα το gameplay του με το σύστημα xp (γνωστός fan των RPG), όμως περισσότερο αγάπησα τον τρόπο με τον οποίο η Crystal Dynamics μας έβαλε στον ρόλο της Lara Croft, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε τόσο έντονα και για πρώτη φορά το πως η Lara από μία νεαρή αρχαιολόγος εξελίχθηκε σε μία επικίνδυνη αμαζόνα.Από την ώρα που έπεσαν οι τίτλοι τέλους του παιχνιδιού περιμένω με ανυπομονησία το sequel του franchise.

Bioshock Ifninite

Αν με ρωτούσατε πως μου φάνηκε ο χειρισμός, τα γραφικά και ποια ήταν η εντύπωσή μου από το playable κομμάτι του Infinite θα έλεγα πως πρόκειται απλά για μία καλή δουλειά από πλευράς Irrational. Αυτό που με έκανε να τοποθετήσω το Bioshock Infinite σε μία γωνίτσα της καρδιάς μου για το έτος που μας πέρασε και όχι μόνο ήταν το story του, περισσότερο μάλλον το ending του και το ίδιο πιστεύω πως θα πει ο καθένας που έχει παίξει το παιχνίδι. Χωρίς να θέλω να προβώ στο οποιοδήποτε spoiler, σας συνιστώ άπλα όσοι δεν έχετε παίξει ακόμη το Infinite να το κάνετε άμεσα. Τέτοιο αναπάντεχο τέλος ίσως να μην έχετε δει -όχι μόνο σε βιντεοπαιχνίδι- αλλά ούτε σε ταινία. Η εμπειρία που θα αποκομίσετε σαν gamers είναι μοναδική.

Κλείνοντας να ευχηθώ χρόνια πολλά στους απανταχού gamers και αναγνώστες μας. Παίξτε video games όσο μπορείτε, χωρίς να αμελείτε αγαπημένα πρόσωπα και υποχρεώσεις εννοείται και ας είναι το 2014 η χρονιά που θα σας μείνει χαραγμένη στο νου για όλα τα καλά που θα σας προσφέρει. Εις το επανιδείν!

Κώστας Νικολούζος

Μια εξαιρετική χρονιά για τα games τελειώνει. Μια χρονιά που είδαμε το λανσάρισμα της νέας γενιάς, επικές συνέχειες τεράστιων franchises, ποιοτικάτες νέες ΑΑΑ IPs, αλλά και μια σημαντική άνοδο στην κατηγορία που χαρακτηρίζουμε indie. Αν θέλουμε να δούμε στα ακόμα ενδότερα, τότε η φετινή χρονιά πρέπει να κριθεί και ως η τελευταία ή προ-τελευταία ας πούμε της 7ης γενιάς κονσολών. Κατά συνέπεια, μόλις πέρασε το απαύγασμα των gaming εμπειριών μας των τελευταίων ετών. Προσωπική αποκόμιση;

Όσο και να προσπαθήσω να το κρύψω για χάρη των άλλων παιχνιδιών, η φετινή εμπειρία ήταν μία: The Last of Us. Ο τίτλος της Naughty Dog που κατάφερε να δείξει τι μπορεί να καταφέρει το gaming σήμερα. Το The Last of Us είναι ο τίτλος που περιμένει ο κάθε πιστός gamer να βγει μια φορά στα 7-8 χρόνια. Είναι ο τίτλος που θα σε κάνει να πιστέψεις ότι ακόμα κι αν βγαίνουν σάπια παιχνίδια από εταιρίες που θέλουν μόνο να βγάλουν λεφτά και κοιτούν να κοροϊδέψουν τους πελάτες τους με το να τους πασάρουν κάτι… cool… υπάρχει ελπίδα. Είναι ένα έργο τέχνης που συγκεντρώνει όλο του το είναι για να μας κάνει να νιώσουμε την εμπειρία που ζουν οι πρωταγωνιστές του. Είναι εμπειρία που προσωπικά περίμενα στην επόμενη γενιά. Είναι τέτοιο το άλμα στην πιστότητα του κόσμου του σε σχέση με άλλους κόσμους που δεν αφήνει περιθώρια να σκεφτείς να το συγκρίνεις με τα τωρινά παιχνίδια. Είναι ο καλύτερος τίτλος της Naughty Dog, της κονσόλας, αλλά και της γενιάς που περνάει. Είναι ορόσημο πλέον και άδικο για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, σειρές, ταινίες και λογοτεχνικά έργα, που καταπιάνονται με το θέμα «ζόμπι», να πρέπει να συγκριθούν μαζί του.

Αφού λοιπόν δώσαμε στεγνά το θρόνο, μπορούμε τώρα να ασχοληθούμε και με τις υπόλοιπες εμπειρίες της χρονιάς. Μία εξίσου σημαντική ήταν ολόκληρες οι 150+ ώρες που αφιέρωσα στον Τιτάνα της Rockstar. Το παιχνίδι που έσκασε σαν σίφουνας να σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων, δικαίως είχε την προσοχή όλων, αφού μετά το (σχετικά πάντα) απογοητευτικό GTA IV ήρθε το Grand Theft Auto V να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Με μια ώριμη Rockstar North που έχει μάθει από τα προηγούμενα παιχνίδια της και από λάθη του παρελθόντος (όχι, δε θέλω να πάω για bowling) μας έδειξε όχι μόνο το πόσο παθιασμένη είναι με τον κόσμο που φτιάχνει, αλλά το συνολικό πακέτο single & οnline που διακατέχονται από μια συνεχόμενη επιμονή στην ποιότητα. Το GTA V με κέρδισε για άλλον ένα λόγο. Γιατί κατάφεραν αυτή τη φορά να κάνουν κάθε ίντσα του παιχνιδιού διασκεδαστική.

Ένας τρόπος για να συνειδητοποιήσουμε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν «τούμπανο» είναι ότι είχαμε την κυκλοφορία παιχνιδιών, όπως το BioShock Infinite και Tomb Raider που πήγαιναν καρφωτά για Game of the Year και παρά την εξαιρετική τους ποιότητα, πρέπει αναγκαστικά να τεθούν εκτός κορυφής. Από εκεί και μόνο βλέπουμε ότι η χρονιά ήταν εξαιρετική. Μπορεί να μην είδαμε ακόμα στην Ελλάδα τα παιχνίδια του Xbox One, αλλά είχαμε την ευτυχία να νιώσουμε το next-gen NBA 2K14, Killzone: Shadow Fall, το εθιστικότατο Resogun και την εξαιρετική αρχή για το PS4. Προφανώς ακόμα δεν είδαμε τα «δόντια» της συσκευής, είναι πάρα νωρίς, αλλά πήραμε μια γεύση. Αντίστοιχα, είχαμε τεράστιες κυκλοφορίες και στα φορητά με το PS Vita να αποκτά επιτέλους αποκλειστικότητες που του αξίζουν, όπως τα Killzone Mercenary και Tearaway, ενώ το 3DS απέκτησε το A Link Between Worlds που λέγεται ότι πρόκειται για ένα απ’ τα καλύτερα Zelda, που έχουν κυκλοφορήσει. Μέχρι και το Wii U απέκτησε επιτέλους αυτό που του αξίζει με το Super Mario 3D World.

Μην έχοντας παίξει ακόμα παιχνιδάρες που λιγουρεύομαι να λιώσω εδώ και μήνες, όπως το Crysis 3, Metro: Last Light, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Beyond: Two Souls, Gran Turismo 6 και άλλα, θα ήθελα να δώσω το δικό μου top 10 με αυτά που έχω παίξει ως τώρα για να καμαρώσω ξανά το απίστευτο line-up του 2013:

The Last of Us Grand Theft Auto V Batman: Arkham Origins Brothers: A Tale of Two Sons Tomb Raider BioShock Infinite DmC: Devil May Cry Metal Gear Rising: Revengeance God of War: Ascension Resident Evil: Revelations

Πιθανά games που θα πάρουν τη θέση τους από πάνω: Beyond: Two Souls, Guacamelee!, Resogun, Killzone: Shadow Fall, Gran Turismo 6, AC IV: Black Flag, Metro: Last Light, Splinter Cell: Blacklist, Injustice: Gods Among Us, Far Cry 3: Blood Dragon, Puppeteer, Outlast, GRiD 2, Saints Row IV, Call of Juarez: Gunslinger… OMG There are too many…

Ας σταματήσω κάπου εδώ γιατί θα μπορούσε να συνεχιστεί μέχρι του χρόνου. Απλά ας πούμε ότι το 2013 σίγουρα είναι μια χρονιά όπου θα υπάρχει για τον καθένα τουλάχιστον μια «παιχνιδάρα» που δε θα έχει προλάβει να παίξει... Καλή χρονιά να μας έρθει, χαρούμενο λιώσιμο στα αγαπημένα μας παιχνίδια και ας ευχηθούμε το Watch Dogs να έρθει μες στο 2014.

Υ.Γ. Η νέα γενιά διψά για νέες IPs. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί οι εταιρίες να μας δώσουν νέους κόσμους για να «καούμε»μέσα τους. Και υγεία, ευτυχία, κλπ. Xρόνια πολλάααααα!!!

Παύλος Κρούστης

Το 2013 ήταν για μένα μια αρκετά ενδιαφέρουσα χρονιά με πολλές κυκλοφορίες παιχνιδιών για τα οποία ανυπομονούσα. Κάποια βγήκαν ωραία, κάποια άλλα με απογοήτευσαν. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είχαμε το κλασσικό πλέον Assassin's Creed, το οποίο με εντυπωσίασε πολύ, αλλά και αρκετά άλλα sequels και ολοκαίνουρια παιχνίδια τα οποία θα παραθέσω παρακάτω.

Assassin's Creed IV Black Flag

Τι μου άρεσε; Σχεδόν τα πάντα. Το πειρατικό στοιχείο του παιχνιδιού, οι ναυμαχίες, ο τεράστιος κόσμος που έχει
για να εξερευνήσεις, τα πολλά side acitivities, ο Edward είναι πολύ καλός πρωταγονιστής.

Kingdom Hearts 1.5 HD ReMIX

Είναι ένα ταξίδι στα παλιά και ένα από τα ωραιότερα frachises που έχουν βγει συνδυάζοντας
Final Fantasy και τους παραμυθένιους κόσμους της Disney. Επιπλέον είναι 2 παιχνίδια που δεν
ήρθαν ποτέ στην Ευρώπη και μια ταινία σε πολύ καλή τιμή.

Metal Gear Rising Revengeance

Καθαρό action hack 'n' slash με τρομερό και fast-paced σύστημα μάχης. Το κόψιμο ακριβείας ειδικά είναι όλα τα
λευτά.

Sly Cooper Thieves in Time

Το 4ο μέρος της σειράς είναι ότι μου άρεσε από το Band of Thieves, αλλά πολύ καλύτερο. Το ελληνικό
voice acting μαζί με τα καρτουνίστικα γραφικά δένει πάρα πολύ. Επιπλέον είναι και cross-buy.

SMT: Persona 4 Golden

Θα ήμουν βλάσφιμος αν σαν JRPG fan δεν έβαζα μέσα το Persona 4 Golden. Ενα παιχνίδι που συνδυάζει
RPG με στοιχεία από dating sim, οι χαρακτήρες είναι πολύ συμπαθητικοί, η πλοκή σε κρατάει, είναι ξεκαρδιστικό
όσο δεν παίρνει.

Dragon's Crown

Είναι ότι πρέπει για κάποιον που έπαιζε παλιά στα arcades και έχει ξοδέψει πολλές ώρες στο MAME. Κλασσικό
side scroller beat-em-up με RPG στοιχεία, loot και πανέμορφα γραφικά.

Senran Kagura Shinovi Versus

Τι μου άρεσε: Brawler σε στυλ sengoku basara με περισσότερο βάθος, ωραίο soundtrack, πολλά
πράγματα για ξεκλείδωμα, FANSERVICE!

Σταύρος Ζήσης

Keywords
παιχνιδια, call of duty, gears of war, the walking dead, god of war, devil may cry, Καλή Χρονιά, naughty dog, diablo 3, wii u, xbox 360, xbox one, playstation 4, walking dead, mortal kombat, gta v, tomb raider, square enix, gta iv, ps vita, super mario, top 10, resident evil, splinter cell, assassins creed, site, μνήμη, sony, microsoft, pokemon, καλοκαιρι, dog, ps3, white, witch, diablo, shadow, activision, ps4, battlefield, ghosts, legend, zelda, wind, wii, game, mario, xbox, playstation, εμφάνιση, shogun, sonic, time, classic, franchise, survival, evolution, fighting, blood, dragon, metro, light, Πρωτοχρονιά, video, games, gta, infinite, god, space, square, reboot, fan, rpg, crystal, sequel, ips, σίφουνας, auto, bowling, single, ελλαδα, nba, vita, super, world, crysis, black, top, batman, dmc, devil, gear, splinter, grid, row, omg, watch, dogs, νέα, sequels, edward, disney, hack, slash, sly, jrpg, golden, στυλ, μετρο, ομαδα διας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελη κυκλοφοριας 2013, χρονια πολλα, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2016, ξανα, βγαινουν, walking dead, playstation 4, μνήμη, jrpg, ps vita, χωρες, το θεμα, γνωμη, δουλεια, θεμα, ονοματα, οροσημο, ταινιες, υγεια, ωρα, dmc, games, game, ghosts, gta, gta iv, metro, microsoft, nba, pokemon, ps3, ps4, rpg, slash, sony, square enix, square, super mario, time, vita, xbox 360, αρθρο, αξιζει, αναμνησεις, απιστευτο, απιστευτα, απλα, αστεια, ατμοσφαιρα, γελιο, γευση, γινει, δυστυχως, διψα, ευχαριστο, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, ελπιδα, εργα, εμφάνιση, εξοικειωση, επιθετο, ετων, ετος, ευρωπη, ζομπι, ιδιο, θυελλα, κοψιμο, λαθη, λεφτα, λιφτινγκ, λογο, μηνες, μιξη, μπορειτε, νεα γενια, νεες κυκλοφοριες, νοημα, ομαδα, παντα, ονομα, πεδια, πειρατικο, περιβαλλον, ποιοτητα, πρωταγωνιστες, πωλησεις, ρεκορ, ρολο, σειρες, σελιδες, σεναριο, σιγουρα, σειρα, σίφουνας, στυλ, τιμη, τιτλος, φυσικα, φτανει, φοβασαι, φορα, χρονος, ωρες, activision, auto, art, super, batman, battlefield, buy, black, blood, white, call of duty, sequel, classic, cross, crysis, crystal, devil, devil may cry, disney, dogs, dragon, edward, evolution, fan, fighting, franchise, gear, god of war, god, golden, grid, gta v, hack, watch, ips, κομματι, legend, light, λιωσιμο, mario, μεινει, μια φορα, mortal kombat, naughty dog, dog, infinite, stars, omg, πακετο, παιχνιδι, resident evil, row, reboot, shadow, sequels, site, single, shogun, space, splinter cell, splinter, survival, σωστο, ταξιδι, tomb raider, top 10, top, θελω να, wii, wii u, witch, world, ωραιο, zelda
Τυχαία Θέματα