Hellblade: Senua’s Sacrifice: Έρχεται με ελληνικό μενού και υπότιτλους

Το Senua’s Saga: Hellblade II είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από τη Ninja Theory και εκδόθηκε από τα Xbox Game Studios. Πρόκειται πρακτικά για τη συνέχεια του Hellblade: Senua’s Sacrifice, που κυκλοφόρησε το 2017 και απέσπασε ανάμεικτες

κριτικές, παρά το γεγονός ότι η ιστορία ήταν συναρπαστική. Η σειρά ξεχωρίζει για το μυθιστορηματικό της σενάριο, που είναι εμπνευσμένο από τη νορβηγική αλλά και την κέλτικη μυθολογία και συνδυάζεται με μία επαγγελματική ψυχολογική μελέτη προσωπικότητας που δημιουργεί ένα ταξίδι χωρίς προηγούμενο μέχρι τις ίδιες τις πύλες της κόλασης.

Το sequel έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Windows και Xbox Series X/S στις 21 Μαΐου 2024 και τώρα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μέσα από την επίσημη καταχώρηση του τίτλου στο Steam, η Ninja Theory επιβεβαίωσε πως το video game θα περιλαμβάνει μενού και υπότιτλους και στα ελληνικά.

Senua‘s Saga: Hellblade by II localization support. pic.twitter.com/NUtB7le8vE

— Klobrille (@klobrille) April 22, 2024

Παρά το γεγονός ότι δε θα δούμε πλήρη μεταγλώττιση και ελληνικά voice-overs, όπως έχουμε δει να συμβαίνει σε παιχνίδια όπως το God of War: Ragnarok του PlayStation, οι Έλληνες παίκτες θα έχουν την επιλογή των υποτίτλων για μια πιο εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.

Η Ninja Theory έχει αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία του Hellblade II, περιγράφοντας τη Senua ως “φάρο ελπίδας” στη συνέχεια. Έχοντας καταφέρει να βρει εσωτερική ειρήνη με τα προσωπικά της δαιμόνια στο τέλος του Hellblade I, στο Hellblade II με περισσότερη αυτοπεποίθηση ξεκινάει για να αντιμετωπίσει τους Vikings ληστές στην πατρίδα τους: την Ισλανδία. Δεν βλέπει πλέον την ψυχολογική της κατάσταση ως κατάρα, αλλά ως σύμμαχο στον αγώνα για εκδίκηση.

The post Hellblade: Senua’s Sacrifice: Έρχεται με ελληνικό μενού και υπότιτλους appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα