Huge Scrunchie: Το αξεσουάρ των 80’s έγινε πιο εντυπωσιακό και πρέπει να το φορέσετε

Πριν από μερικές σεζόν ένα αξεσουάρ κατευθείαν από τα 80’s έκανε την εμφάνιση του και η έκπληξη για όλες σας ήταν μεγάλη. Κάποιες από εσάς το θυμάστε μιας και το φορούσε η μητέρα σας. Κάποιες άλλες πάλι το είχατε προσέξει στις cult ταινίες, στα σγουρά, φυσικά μαλλιά και την κρεπαρισμένη φράντζα των πρωταγωνιστριών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

S Salon & Studio (@ssalonandstudio) στις 18 Ιούλ, 2019 στις 10:03 πμ PDT

Υπάρχει βέβαια και η σκηνή από το Sex and the City όπου η Carrie σνομπάρει την νέα σχέση του πρώην αγαπημένου της επειδή το φοράει ακόμη. Και να που επανήλθε δυναμικά και πήρε την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας. Μεταξωτό, βαμβακερό, βελούδινο, μονόχρωμο ή floral στολίζει πλέον την αλογοουρά και το messy bun.

Και αφού έγινε μέρος της καθημερινότητας σας ένα νέο scrunchie κάνει την εμφάνιση του για να σας ξετρελάνει. Ονομάζεται huge scrunchie και έχει κάνει θραύση στο Instagram και το Pinterest μιας και οι αγαπημένες influencers αλλά και τα it girls το έχουν ήδη υιοθετήσει. Είναι τεράστιο, τέλειο και κάθε άλλο παρά διακριτικό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Room Shop (@roomshopvintage) στις 16 Ιούλ, 2019 στις 5:08 μμ PDT

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα huge scrunchies ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών. Ακόμη και στο bob και το lob. Και η αλήθεια είναι πως είναι το πλέον κατάλληλο αξεσουάρ για το συγκεκριμένο haircut. Μπορείτε να το φορέσετε στο half-up, το messy bun αλλά και τη χαμηλή αλογοουρά ή πλεξούδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Room Shop (@roomshopvintage) στις 6 Ιούλ, 2019 στις 7:07 πμ PDT

Επίσης ανάλογα με το ύφασμα που θα επιλέξετε είναι ιδανικό ακόμη και για τις πιο επίσημες και βραδυνές εμφανίσεις. Εμείς βέβαια το προτείνουμε και σε όσες από εσάς ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη μέσα στους επόμενους μήνες. Είναι εναλλακτικό και σίγουρα πρωτότυπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Room Shop (@roomshopvintage) στις 5 Ιούλ, 2019 στις 1:36 μμ PDT

Τολμήστε το λοιπόν και φροντίστε να το αποκτήσετε πριν φύγετε για διακοπές. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι ιδιαίτερα πρακτικό στο νησί. Τόσο στην παραλία όσο και στις απογευματινές και βραδινές σας βόλτες στα σοκάκια.

Διαβάστε ακόμη:

Το άρωμα σας το φετινό καλοκαίρι έχει την αίσθηση της θάλασσας, του αέρα και του ηλιοβασιλέματος!

Τα 6 beauty προϊόντα που βρίσκονται πάντα στο νεσεσέρ της Michelle Obama!

Keywords
Τυχαία Θέματα