Αυτές είναι οι αφέλειες που ταιριάζουν σε όλες σας!

Είστε ξαπλωμένες σε κάποια παραλία με τον παγωμένο καφέ ή το κοκτέιλ στο πλάι και απολαμβάνετε τις στιγμές σας και το καλοκαίρι. Σας βλέπουμε όμως: Χαζεύετε στο κινητό σας τους φίλους σας στο Instagram ενώ ρίχνετε και μια ματιά στις τάσεις της σεζόν. Αμέσως μετά τις διακοπές σας άλλωστε θα πρέπει να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας. Αν δεν αποφασίσατε αν κόψετε τα μαλλιά σας πριν φύγετε θα το τολμήσετε το Σεπτέμβριο, είμαστε σίγουρες.

Οι ειδικοί

λοιπόν σας υπενθυμίζουν πως δεν είναι ανάγκη να κόψετε τα μαλλιά σας σε bob, lob ή shag που είναι οι μεγαλύτερες τάσεις. Μπορείτε να κάνετε μια μικρή αλλαγή που θα φρεσκάρει με απίθανο τρόπο το look σας. Ναι, σωστά καταλάβατε, αναφέρονται στις αφέλειες. Μια μικρή λεπτομέρεια που θα σας ανανεώσει. Εσείς μαζί με τον hairstylist πρέπει να αποφασίσετε το μήκος και το ύφος. Οι celebrity hairexperts επιμένουν πως ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και είναι tres chic.

Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες αφέλειες που έχουν υιοθετήσει οι celebrities. Εσείς επιλέξτε τις αγαπημένες σας.

Γεμάτες και πλούσιες: Είναι οι κλασικές κι αγαπημένες. Ο Christian Wood της δημιούργησε στην Sophie Turner ενώ δείχνουν υπέροχες και τόσο στα strawberry blonde μαλλιά της Bryce Dallas Howard όσο και στα σκούρα καστανά της Zooey Deschanel.

Ανάλαφρες και κοντές: Ιδιαίτερα πρακτικές μιας και δεν είναι ούτε κλασικές αφέλειες αλλά ούτε και φράντζες. Βρίσκονται κάπου στη μέση. Είναι κατάλληλες τόσο για ίσια όσο και για σγουρά μαλλιά και δείχνουν και στα δύο τέλειες.

Mini αφέλειες: Χαριτωμένες και ρομαντικές. Πρόκειται για έναν εναλλακτικό τρόπο να αποκτήσετε το αγαπημένο look. Υπέροχο ακόμη και αν τα μαλλιά σας είναι κομμένα σε pixie  όπως για παράδειγμα της Katy Perry.

Αφέλειες στην άκρη: Θεωρούνται οι πιο κομψές απ’ όλες. Τις έχουν υιοθετήσει stars όπως η Emma Stone και η Kerry Washington με μεγάλη επιτυχία. Επίσης είναι μακριές που σημαίνει ότι δεν θα περάσετε την άχαρη περίοδο αναμονής μέχρι να μακρύνουν αρκετά.

Διαβάστε ακόμη:

3+1 τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα περιποίησης στο μακιγιάζ!

Απόψε θα φτιάξετε μόνες σας την ωραιότερη πλεξούδα του Καλοκαιριού (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα