Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή που αλλάζει τα πάντα στη δίκη του Βόσκαρη

Στις «Άγριες Μέλισσες» η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με τον Κωνσταντή για τη σχέση του με τη Δρόσω όπως θα δείτε στο αποκλειστικό απόσπασμα από το Πρω1νό.

Επιπλέον στην εκπομπή ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως ούτε ο Κωνσταντής ούτε οι γονείς του θα χωρίσουν.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος ξεκινά η δίκη του Μάνου Βόσκαρη, κάτι που θα μας απασχολήσει τις επόμενες εβδομάδες. «Έχουμε μια επιστροφή από τα παλιά, το δεσμοφύλακα της Ελένης, του Λάζαρου Γκούμα. Ο Γκούμας θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Μάνου Βόσκαρη, ο οποίος κατηγορείται

για τους κατά συρροή βιασμούς στις φυλακές.

Η Σοφούλα πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει. Και θα το κάνει, υπέρ του συζύγου της, θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα. Η Σοφούλα κάποια στιγμή θα καταλάβει και θα έχει και τη βοήθεια του Άγγελου. Ενώ τη δεύτερη μέρα της δίκης θα υπάρξει ανατροπή η οποία θα αλλάξει τα πάντα.», είπε συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας.

Δείτε την αντίδραση της Μυρσίνης στις «Άγριες Μέλισσες»:

Τι άλλο θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος, καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του, δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της.

Είναι, όμως, αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Ο Κωνσταντής προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους. Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του  για να κερδίσει τη δίκη. Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη, ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης, έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις. Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Η οικογένεια του Αλέξη Κούγια δέχεται απειλητικά μηνύματα – Η ανάρτηση του γιου του

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχασε 18 κιλά! Δείτε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Είμαι φουλ ρομαντικός όταν μπαίνω σε σχέση, ζω το παραμύθι»

Keywords
Τυχαία Θέματα