Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του «εισέβαλε» στο «Kitchen Lab» σε αποκριάτικο mood!

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει αλλάξει ρότα ζωής εδώ και περίπου δύο χρόνια, μιας και δημιούργησε τη δική του οικογένεια με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Το όμορφο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αχιλλέα που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2021 και ένα κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο Άκης Πετρετζίκης

και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών τους και απολαμβάνουν να περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Σήμερα, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον γνωστό σεφ στην κουζίνα του Kitchen Lab, μιας και τον επισκέφτηκε ο γιος του, όντας σε αποκριάτικο mood.

Ο μικρός Αχιλλέας ντύθηκε τερατάκι και ξετρέλανε τον μπαμπά του, ο οποίος έσπευσε να τον φωτογραφίσει και να μοιραστεί το στιγμιότυπα στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Ο Αχιλλέας απολαμβάνει τον ρόλο του, δοκιμάζοντας μια λαχταριστή τούρτα από τα χεράκι του μπαμπά και ο Άκης Πετρετζίκης τον καμαρώνει!

«Σήμερα στην κουζίνα του Kitchen Lab ήρθε ένα τερατάκι…», σημείωσε χιουμοριστικά ο σεφ.

«Είναι δύσκολη η πίστα με το δεύτερο παιδί. Την έχουμε ”ακούσει” λίγο γιατί όταν έχεις φτιάξει πρόγραμμα με το πρώτο παιδί, έρχεται το δεύτερο και τα αλλάζει όλα. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 έτους τώρα, δεν μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει», είχε δηλώσει ο γνωστός σεφ σε συνέντευξή του στο «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα:

 Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Είπαν ότι η υιοθεσία δεν ολοκληρώνεται και σε μια μέρα μας πήραν το παιδί»

 «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι υπερεκτιμημένο τηλεοπτικό πρόσωπο»

 Νίκος Κοκλώνης: Το νέο μήνυμα – καρφί του παρουσιαστή – «Έχουμε συνηθίσει στην αδικία»

Keywords
Τυχαία Θέματα