«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι υπερεκτιμημένο τηλεοπτικό πρόσωπο»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Night Out» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική ζωή του αλλά και στο Survivor. Αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις του προβλήθηκαν σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές ανάμεσα στις οποίες και το «Breakfast@Star».

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, λοιπόν, Μαίρη Αργυριάδου σχολίασε κάποια από τα λεγόμενα του Γιώργου

Αγγελόπουλου. «Ένας δημοσιογράφος μία φωτογραφία να την ερμηνεύσει ως συνεργασία, ως φιλία, ως γάμο, ως σχέση. Γράφονται διάφορα πράγματα. Για ποιον λόγο να υποχρεωθώ να απαντήσω μπροστά σε μία κάμερα;», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θέλω να τα πω στον Γιώργο Αγγελόπουλο, που μου είναι πολύ συμπαθής αλλά λίγο κάπως με στεναχώρησε, γιατί είμαι δημοσιογράφος. Θα απαντήσω.

Πρώτον, Γιώργο μου, ασχοληθήκαμε όλοι εμείς με τη σχέση σου από χαρά, γιατί είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στο προσωπικό σου Instagram να ανεβάζεις μία κοπέλα. Οπότε, χαρούμενα ασχοληθήκαμε και είπαμε: να τος ο Γιώργος, έχει κοπέλα. Είναι η πρώτη φορά, γι’ αυτό».

Και πρόσθεσε: «Αν δηλαδή μας είχες συνηθίσει στο να ανεβάζεις τις φίλες σου, να πίνετε το τσάι σας και να κάνετε τις βόλτες σας, δεν θα μας φαινόταν περίεργο. Και δεύτερον, μένω λίγο στη λέξη «αποδέχθηκα». Αποδέχθηκε τα συναισθήματά του, αυτό καταλαβαίνω».

Τέλος, η Μαίρη Αργυριάδου υποστήριξε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα από τα υπερεκτιμημένα πρόσωπα της τηλεόρασης: «Πιστεύω ότι αν τα τηλεοπτικά πρόσωπα είναι μετοχές, είναι υπερεκτιμημένη τηλεοπτική μετοχή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δεν έχει κάνει κάτι τρομερό τηλεοπτικά, εκτός από τη διαχείριση της προσωπικότητάς του».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Χρανιώτης σε Ελένη Μενεγάκη: «Σε ευχαριστώ γιατί πήρες θέση και υποστήριξες τη σχέση μου»

 Survivor All Star: Βόμβα! Ο Μάριος Πρίαμος παραδέχεται ότι είχε ερωτική επαφή και με τρίτη παίκτρια

 Αναστασία Παντούση: «Μου έτυχε και ένιωσα τρελή αμηχανία, είπα γιατί συμβαίνει τώρα αυτό;»

Keywords
Τυχαία Θέματα