Αμαρυλλίς: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του γιου της

Η Αμαρυλλίς και ο Κώστας Ματσίκας την Τετάρτη 5 Ιουλίου βάπτισαν τον γιο τους δίπλα στη θάλασσα. Το γνωστό ζευγάρι, όπως κινείται αθόρυβα από την αρχή της σχέσης του, έτσι αποφάσισε να βαπτίσει και τον γιο του, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένα πρόσωπα.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media, όταν μερικοί από τους καλεσμένους έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα προφίλ τους. Ο νεοφώτιστος έλαβε το όνομα Ευάγγελος. Αμέσως μετά το μυστήριο,

ακολούθησε δεξίωση, κατά την οποία τραγούδησε ο Χρήστος Μάστορας αλλά κι η Αμαρυλλίς.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ημέρα της βάπτισης του γιου της. Ειδικότερα, πρόκειται για επτά ασπρόμαυρα και άκρως οικογενειακά στιγμιότυπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amaryllis (@amaryllis.official)

«Να μας ζήσεις γιε μας! Πάντα ευλογημένος! Είσαι το φως μας! Είσαι όλη μας η ζωή! Σε λατρεύουμε! Μπαμπάς- Μαμά», έγραψε η Αμαρυλλίς στην ανάρτησή της.

Η Αμαρυλλίς στις πρώτες δηλώσεις μετά τη βάπτιση του γιου της

«Το όνομα του γιου μας είναι Ευάγγελος. Καλότυχος, καλοφώτιστος, τυχερός και ευλογημένος για όλη του τη ζωή να είναι. Να τον καμαρώνουμε και να είμαστε δίπλα του και να πορευόμαστε και πίσω του, όχι μόνο δίπλα του.

Το όνομα το πήρε από τον παππού του. Η καθημερινότητα μαζί του είναι υπέροχη, μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή. Είναι θαύμα, μια ευλογία. Ό,τι και να σου πω, τα λόγια είναι περιττά», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Στικούδη: Τραγούδησε στο J2US και αποθεώθηκε από το Twitter!

 J2US: Ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ είναι οι μεγάλοι νικητές!

 Ο Παράδεισος των Κυριών: Η οικογένεια που φέρνει τα πάνω κάτω στον «Παράδεισο»

Keywords
Τυχαία Θέματα