Αντελίνα Βαρθακούρη: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον θάνατο του σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη σε ηλικία 48 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, αφού οι δυο τους συνεργαζόντουσαν από το 2015 στον «Τροχό της Τύχης».

«Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε», ήταν τα λόγια του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος είναι σοκαρισμένος από την πολύ ξαφνική και πρόωρη απώλεια του πολυαγαπημένου φίλου και συνεργάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Γαλανούλη «έφυγε»

από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Εξίσου σοκαρισμένη από τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη είναι και η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η γνωστή παρουσιάστρια, που εδώ και αρκετό καιρό έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τον είχε γνωρίσει στα γυρίσματα του «Globetrotters», που ήταν σκηνοθέτης.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να τον αποχαιρετήσει, γράφοντας ένα πολύ συγκινητικό κείμενο στο προφίλ της στο Instagram. Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές.

«Σκηνοθετάρα μου, γιατί, γιατί; Ράγισε η καρδιά μου! Γιαννάκο μου γλυκέ, δεν θα ξεχάσω ποτέ την γλυκύτητά σου, την υπέροχη καρδιά σου και την αγκαλιά σου! Αντίο φίλε μου… είσαι ο καλύτερος», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο Γιάννης Γαλανούλης έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς και ανάμεσα στις δουλειές του βρίσκονται τα «Globetrotters», «Πες τη λέξη», «Αυτός κι ο άλλος», «Mega Star», «Money Drop» αλλά και το «ΌΛΑ» με παρουσιαστή τον Θέμο Αναστασιάδη.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του και οι ευχές για τα γενέθλιά της

Ελένη Μενεγάκη: Σάστισε με το κρυφό μεταμεσονύκτιο πάρτι – έκπληξη στην κόρη της για τα 18α γενέθλιά της

Φαίη: Έκανε την πρώτη πρόβα για το «The Voice» στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι»

Keywords
Τυχαία Θέματα