Χριστίνα Μπόμπα: Στο πατρικό της με τις δίδυμες κόρες της -«Πίσω στη βάση μου»

Στην Αντίπαρο ζουν τους τελευταίους μήνες με τις δίδυμες κόρες τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς το σπίτι τους στην Αθήνα βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης.

Οι δυο γονείς απολαμβάνουν ανέμελες με τα παιδιά τους στο όμορφο νησί και συνεχώς μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Σήμερα (28/7), η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να κάνει μια απόδραση με τις μικρές της και έτσι ταξίδεψαν στα Καμένα Βούρλα, όπου βρίσκεται

το πατρικό της σπίτι, για να περάσουν λίγο χρόνο με την οικογένειά της.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα από το σπίτι της στα Καμένα Βούρλα

Την αποκάλυψη έκανε η influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από το σπίτι της.

«Πίσω στη βάση μου, στα μέρη που μεγάλωσα, αυτή τη φορά με τις μικρούλες μου!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα κάτω από απ’ τη μία εκ των δύο φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο σύζυγός της βρέθηκαν στη Μύκονο, προκειμένου να δώσουν το παρών στο πάρτι γενεθλίων του κάλου τους φίλου, Μάνου Γαβρά, ο οποίος έχει βαφτίσει και την κόρη τους, Φιλίππα.

Διαβάστε επίσης:

Madonna: Η νέα ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της -«Το να μπορώ να κινώ ξανά το σώμα μου…»

Σάκης Κατσούλης: Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη -Η ανακοίνωση

Χρήστος Φερεντίνος: Τέλος από τον Alpha! Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Keywords
Τυχαία Θέματα