Χριστίνα Σάλτη: Απαντά πρώτη φορά για την Ανδρομάχη και τον χαμό που προκλήθηκε για την «Παράλληλη Αγάπη» -«Θα συγκρίνει ο κόσμος»

Στο «Breakfast@Star» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 20/2 η Χριστίνα Σάλτη.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη» και την Ανδρομάχη.

«Εγώ τον Κώστα Μηλιωτάκη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Έχω πει άλλο ένα τραγούδι του στο παρελθόν, έχουμε συνεργαστεί σε σχήματα, τον εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο. Την Παράλληλη Αγάπη τη συζητούσαμε καιρό τώρα να την κάνουμε», ανέφερε αρχικά.


Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «δεν είμαι σε

καμία αντιπαράθεση με τη συνάδελφό μου. Τη γνωρίζω την Ανδρομάχη και έχουμε δουλέψει μαζί. Καλά έκανε και έβγαλε το κομμάτι στο medley, εμένα δεν με πειράζει. Εγώ δεν κρίνω, η Ανδρομάχη θα δει πώς θα της βγει όλο αυτό. Δεν έχω καμία εμπάθεια.

Σίγουρα θα συγκρίνει ο κόσμος ποια το έχει τραγουδήσει καλύτερα. Εγώ ξέρω πώς το έχω πει, δεν με ενοχλεί. Ξέρω ότι θα συγκριθώ ακόμα και με την Άντζυ Σαμίου, που το είπε πρώτη και είναι μία τεράστια τραγουδίστρια. Κάθε καλλιτέχνης έχει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του ηχόχρωμα».


Τέλος, η Χριστίνα Σάλτη τόνισε ότι «δεν έχω μιλήσει με την Ανδρομάχη. Εγώ αν το είχα κάνει, θα σκεφτόμουν στο μυαλό μου ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν νιώθω ριγμένη αλλά λίγο στεναχωρημένη».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη – Βανδή: «Εκείνος σαν αγρίμι και η αγαπημένη τούρλα τον πισινό στον κόσμο»

Λευτέρης Πανταζής: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα του -«Πήγα στο καμαρίνι και λιποθύμησα»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό -Τα πρώτα του λόγια

Keywords
Τυχαία Θέματα