Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντά για τον γάμο με την Ιωάννα Τούνη -Το άγχος λίγο πριν γίνει πατέρας

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού και απάντησε στην ατάκα που είχε αναφέρει στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» ότι νιώθει σαν τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρω1νό» ενώ αναφέρθηκε και στα νέα δεδομένα της προσωπικής ζωής του μιας και πρόκειται να γίνει πατέρας σε λίγο καιρό ενώ έκανε και πρόταση γάμου στη σύντροφό του,

Ιωάννα Τούνη.

Σχετικά με την αναφορά στη Δούκισσα Νομικού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξήγησε: «Έκανα πλάκα όταν είπα στην εκπομπή ότι αισθάνομαι “Δούκισσα Νομικού”. Περνάμε πολύ καλά!

Είναι το θέμα του τραπεζιού, όντως δεν χωράμε όλοι μαζί και είναι λογικό, όταν ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί σωστά πρέπει να έρχονται οι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τα θέματα και είναι σημαντικό να καταλάβουμε και εμείς οι ίδιοι που δουλεύουμε ότι για να γίνει αυτό σωστά πρέπει να δίνεις χώρο και χρόνο…».

Όσον αφορά στον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε πως προτεραιότητα έχει η γέννηση του μωρού τους και μετά θα ασχοληθούν και με τα υπόλοιπα: «Τώρα περιμένουμε με το καλό το μωράκι μας. Έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα και όχι ο γάμος. Είναι πολύ σαν συναίσθημα να νιώθεις ότι θα γίνεις μπαμπάς, το περιμένω πως και πως.

Έχω ένα άγχος αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στο κομμάτι του πατέρα, του συζύγου πρώτα απ’όλα γιατί είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεις και τη γυναίκα σου μετά το παιδί αλλά όλο αυτό είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο που ό,τι κι αν σου πούνε δεν υπάρχει τέλεια συνταγή».

Διαβάστε ακόμα:

 50 Cent – Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μήνυμά τους λίγο πριν από τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ

 Χριστίνα Μπόμπα: Η κόρη της, Φιλίππα, στην αγκαλιά του νονού της, Μάνου Γαβρά

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν γνώριζα για το πρόβλημα υγείας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου»

Keywords
Τυχαία Θέματα