Ειρήνη Κολιδά για Αγγελόπουλο – Βαμβακούση: «Αν ήξερα ότι δεν ήθελαν να μιλήσουμε για εγκυμοσύνη, δεν θα το έκανα»

Στις 25 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν εκατοντάδες καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και αρκετοί πρώην παίκτες του «Survivor». Ανάμεσα σε αυτούς και η Ειρήνη Κολιδά, η οποία είχε δηλώσει εκείνη την ημέρα στις κάμερες: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

Όταν η Δήμητρα Βαμβακούση ρωτήθηκε ωστόσο

από τους δημοσιογράφους για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, απάντησε εμφανώς ενοχλημένη: «Το έχω ξαναπεί. Δε θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής. Όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μια γυναίκα πρέπει να σκέφτονται πρώτα: αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει τύχει, μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;».

Οι νέες δηλώσεις της Ειρήνης Κολιδά για Αγγελόπουλο – Βαμβακούση

Η Ειρήνη Κολιδά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του «Breakfast@Star» και στη Λιλή Πυρράκη, όπου αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην προσωπική της ζωή αλλά και στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση.

«Όταν βγήκα από το Survivor και μέχρι πρότινος, δεν ήμουν στα νερά μου. Έχασα λίγο τον εαυτό μου. Όχι προς τα πιστεύω μου αλλά ως προς τη διαχείριση του πώς με βλέπει ο κόσμος. Δεν την “ψώνισα”», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά το γεγονός πως είχε ευχηθεί on camera στην Δήμητρα Βαμβακούση για την εγκυμοσύνη της, τόνισε στη συνέχεια: «Εγώ το είπα πάντα καλοπροαίρετα. Αν είχα στο μυαλό μου ότι θα “δώσω” ένα γεγονός , ήταν κάτι το οποίο ήταν πασιφανές. Αν ήξερα ότι το ζευγάρι δεν ήθελε, δεν θα αναφερόμουν ποτέ στην εγκυμοσύνη. Όπως και να έχει, ευχή έδωσα. Δεν έστειλα μήνυμα για να τους εξηγήσω μετά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κατάλαβε ότι δεν έγινε με δόλο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Γιώργος Σουξές: «Δεν με τρόμαξε ποτέ η διαφορά ηλικίας, αφού της αρέσω»

Chiara Ferragni: Συγκινεί το βίντεο με τον Fedez να συναντά τα παιδιά του μετά το νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα